Publicația industriei TECH regionale

Veridion anunță Hacking Big Numbers, competiția dedicată tehnologiei AI cu premii de peste 15.000 euro

Hacking-Big-Numbers-PIN-magazine

București, 5 iulie 2023 — Startup-ul românesc Veridion organizează între 7 și 9 iulie competiția Hacking Big Numbers. Acest hackathon este dedicat inovației, inteligenței artificiale și business data și este derulat alături de Netopia Payments, unul dintre principalii furnizori de soluții de plăți electronice din România. Evenimentul va fi găzduit de Impact Hub.

Veridion invită la Hacking Big Numbers pasionații de Big Data, AI și Business Data să folosească resursele puse la dispoziție echipelor de către partenerii hackathon-ului pentru a construi soluții cu aplicabilitate reală în diverse domenii. Aceste resurse sunt: date structurate despre milioane de companii, acces la API ChatGPT, proxy-uri și infrastructură de crawling, și servere pentru antrenarea modelelor de machine learning.

Echipele pot veni cu propriile idei sau pot să accepte un bounty pentru o șansă în plus pentru a-și monetiza eforturile depuse pe parcursul celor 3 zile ale competiției. Mai mult, partenerii pun la dispoziția participanților și extra provocări de tip bounty care le pot aduce premii pe loc.

Cel mai bun proiect al competiției va fi premiat cu 6.000 euro. Bounty-urile vor fi între 500 și 2.000 euro în măsura în care sunt rezolvate conform criteriilor. Valoarea cumulată a bounty-urilor este de peste 15.000 euro.

Înscrierile sunt deschise: dacă ai deja o idee de produs sau nu și vrei să participi te poți înscrie până pe 5 iulie 2023 aici.

Hackathon-ul Hacking Big Numbers se va încheia cu sesiuni de pitching în fața unui juriu format din experți de industria de tehnologie din România și reprezentanți ai Veridion. În plus, pe lângă recunoașterea eforturilor și realizărilor lor, echipele câștigătoare vor avea și oportunitatea de a explora colaborări potențiale cu Veridion și parteneri ai săi.

Experiențele de mentorat și instruire vor contribui la dezvoltarea abilităților și cunoștințelor participanților atât în domeniul tehnologiei inteligenței artificiale, cât și de business și de creare de produse digitale, contribuind astfel la parcursul profesional și personal al participanților.

Cine e Veridion, compania care organizează Hacking Big Numbers

Veridion utilizează tehnologia de inteligență artificială (AI) pentru a analiza miliarde de pagini web pe săptămână, cu scopul de a construi și menține o bază de date cu adevărat precisă, la scară globală, în care sunt disponibile peste 80 de milioane de profiluri de companii. 

Bazele de date obținute astfel pot fi apoi utilizate de alte companii pentru găsirea de furnizori, automatizarea proceselor de underwriting, modelare de risc, cercetare de piață și nu numai. Datele lor acoperă fiecare aspect al unei afaceri, de la identificare, locații și clasificare la oferte de produse, subiecte ESG și multe altele.

Veridion utilizează tehnologie avansată de scraping și machine learning pentru a înțelege peisajul de business în continuă dezvoltare și pentru a oferi datele rezultate prin API-uri adaptate pentru echipele de data science, permițând luarea deciziilor de business la scară.

În 2023, Veridion a obținut o finanțare de 6 milioane de dolari din partea unor fonduri europene de investiții, valoarea totală a finanțărilor obținute de la investitori de venture capital ridicându-se la 7,5 milioane de dolari în prezent.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).