Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Veridion anunță Hacking Big Numbers, competiția dedicată tehnologiei AI cu premii de peste 15.000 euro

Hacking-Big-Numbers-PIN-magazine

București, 5 iulie 2023 — Startup-ul românesc Veridion organizează între 7 și 9 iulie competiția Hacking Big Numbers. Acest hackathon este dedicat inovației, inteligenței artificiale și business data și este derulat alături de Netopia Payments, unul dintre principalii furnizori de soluții de plăți electronice din România. Evenimentul va fi găzduit de Impact Hub.

Veridion invită la Hacking Big Numbers pasionații de Big Data, AI și Business Data să folosească resursele puse la dispoziție echipelor de către partenerii hackathon-ului pentru a construi soluții cu aplicabilitate reală în diverse domenii. Aceste resurse sunt: date structurate despre milioane de companii, acces la API ChatGPT, proxy-uri și infrastructură de crawling, și servere pentru antrenarea modelelor de machine learning.

Echipele pot veni cu propriile idei sau pot să accepte un bounty pentru o șansă în plus pentru a-și monetiza eforturile depuse pe parcursul celor 3 zile ale competiției. Mai mult, partenerii pun la dispoziția participanților și extra provocări de tip bounty care le pot aduce premii pe loc.

Cel mai bun proiect al competiției va fi premiat cu 6.000 euro. Bounty-urile vor fi între 500 și 2.000 euro în măsura în care sunt rezolvate conform criteriilor. Valoarea cumulată a bounty-urilor este de peste 15.000 euro.

Înscrierile sunt deschise: dacă ai deja o idee de produs sau nu și vrei să participi te poți înscrie până pe 5 iulie 2023 aici.

Hackathon-ul Hacking Big Numbers se va încheia cu sesiuni de pitching în fața unui juriu format din experți de industria de tehnologie din România și reprezentanți ai Veridion. În plus, pe lângă recunoașterea eforturilor și realizărilor lor, echipele câștigătoare vor avea și oportunitatea de a explora colaborări potențiale cu Veridion și parteneri ai săi.

Experiențele de mentorat și instruire vor contribui la dezvoltarea abilităților și cunoștințelor participanților atât în domeniul tehnologiei inteligenței artificiale, cât și de business și de creare de produse digitale, contribuind astfel la parcursul profesional și personal al participanților.

Cine e Veridion, compania care organizează Hacking Big Numbers

Veridion utilizează tehnologia de inteligență artificială (AI) pentru a analiza miliarde de pagini web pe săptămână, cu scopul de a construi și menține o bază de date cu adevărat precisă, la scară globală, în care sunt disponibile peste 80 de milioane de profiluri de companii. 

Bazele de date obținute astfel pot fi apoi utilizate de alte companii pentru găsirea de furnizori, automatizarea proceselor de underwriting, modelare de risc, cercetare de piață și nu numai. Datele lor acoperă fiecare aspect al unei afaceri, de la identificare, locații și clasificare la oferte de produse, subiecte ESG și multe altele.

Veridion utilizează tehnologie avansată de scraping și machine learning pentru a înțelege peisajul de business în continuă dezvoltare și pentru a oferi datele rezultate prin API-uri adaptate pentru echipele de data science, permițând luarea deciziilor de business la scară.

În 2023, Veridion a obținut o finanțare de 6 milioane de dolari din partea unor fonduri europene de investiții, valoarea totală a finanțărilor obținute de la investitori de venture capital ridicându-se la 7,5 milioane de dolari în prezent.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare