Publicația industriei TECH regionale

Utilizarea Tehnologiei Blockchain în Sectorul Public & Privat ~ Training Online Gratuit ~

Datorită interesului crescut față de trainingurile de utilizare a tehnologiei blockchain în sectorul privat și cel public din toamna anului 2020, Spherik Accelerator revine și în acest an cu o a doua serie de training-uri.
Cursul este organizat în cadrul proiectului B-hub for Europe și constă în două traininguri gratuite pentru organizații din sectorul privat și public, care se vor desfășura în perioada 25-28 ianuarie, respectiv 1-4 februarie.
Acestea sunt menite să contribuie la conștientizarea conceptului și a beneficiilor tehnologiei blockchain, precum și la stimularea cererii de soluții tehnologice bazate pe tehnologia blockchain. 
În cadrul training-urilor, pe lângă sesiunile teoretice, participanții vor fi implicați și într-un workshop de identificare a nevoilor și vor propune concepte de soluții bazate pe blockchain pentru digitalizarea proceselor conform nevoilor observate. 
Training-urile vor fi organizate online, în format de webinar pe platforma Zoom, și vor avea o durată de aproximativ 3 ore pe zi, timp de 4 zile
 
CUI SE ADRESEAZĂ TRAINING-URILE?
Trainingul dedicat sectorului privat, desfășurat în perioada 25-28 ianuarie,  se adresează directorilor corporativi și managerilor de inovare, planificatorilor strategici din cadrul corporațiilor, asociațiilor și IMM-urilor, antreprenorilor, CTOs, CIOs, dezvoltatorilor, precum și angajaților din domeniul de cercetare și dezvoltare. Cei interesați în acest training se pot înscrie accesând acest formular.
Reprezentanți ai organizațiilor din sectorul public sunt invitați să participe în cadrul training-ul dedicat sectorului public, care va avea loc în perioada  1-4 februarie. Acesta se adresează managerilor de achiziții și de inovare din cadrul agențiilor și companiilor publice, factorilor de decizie din autorități publice contractante, oficialilor entităților publice naționale și regionale, factorilor de decizie politici implicați în inițiative de stimulare a adoptării Blockchain, CIOs și CTOs din organizații publice. Înscrierile se pot face accesând acest formular.
În cadrul trainingului pentru sectorul public se va organiza și un workshop de definire a nevoilor de digitalizare a proceselor prin Blockchain. Aceste provocări ale sistemului de servicii publice vor fi ulterior propuse echipelor de inovatori pentru a veni cu idei și prototipuri de soluții în cadrul unui Blockathon, un hackathon online cu focus pe tehnologia blockchain, ce se va desfășura în perioada 13-21 februarie 2021. Mai multe informații despre hackathon, precum și despre participarea în cadrul acestuia se pot găsi pe site-ul evenimentului.
 
CUNOAȘTE TRAINERII
Pentru trainingurile B-hub for Europe, echipa Spherik a implicat specialiști cu o înțelegere profundă a domeniului Blockchain, a ecosistemului de inovare local și regional, având experiență în elaborarea de studii, programe și soluții tehnologice bazate pe blockchain. 
Augustin Jianu, co-fondator & CEO Dime.ly, va prezenta viziunea strategică din spatele tehnologiei Blockchain, conceptele de bază care o definesc, precum și când se pretează și când nu tehnologia blockchain. 
Adrian Stratulat, Director executiv al Asociatiei Romane de Blockchain, va face o introducere în domeniul blockchain pentru participanții din sectorul public, vorbind despre istoria tehnologiei și elementele caracteristice care o fac importantă pentru serviciile publice.
Ștefan Gergely, Growth Lead în cadrul Departamentului “Mobile, Blockchain & Advanced Technologies” din Zitec după achiziționarea agenției Udevoffice, va vorbi despre posibilitățile de implementare a blockchain, avantajele și dezavantajele acesteia. 
Tudor Pitulac, Prof., PhD, PMP, Manager @ Research Projects Division, Open Sky Data Systems, va tine sesiunile despre caracterul revoluționar al Blockchain, elaborând despre cadrul comprehensiv al întrebuințării (use case-urilor) tehnologiei.
Maria Diaconu, CEO & Founder at Mozaic Works, va facilita workshop-urile de identificare a nevoilor și va ajuta participanții să contureze idei de soluții bazate pe blockchain care ar digitaliza procesele birocratice cu care se confruntă sectoarele pe care le reprezintă.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare