Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Un nou sediu modern pentru SCC Services România inaugurat la BACĂU

SCC Services România a inaugurat noul sediu din clădirea URBAN BUSINESS CENTER  într-un eveniment exclusivist desfășurat în birourile de la etajul 4 al clădirii, în prezența angajaților, a celor mai importanți parteneri și a reprezentanților autorităților locale din BACĂU. Evenimentul a fost moderat de dl. Lucian Mândruță l-a avut ca invitat special pe Sir Peter Rigby, fondatorul grupului Rigby si al grupului SCC.

“Am adaptat conceptul arhitectural la contextul actual de lucru-hybrid sub forma unui social hub cu accent pe spații generoase și cu multe posibilități de relaxare.  Colegii din SCC sunt oamenii pe care ne mândrim și care, susținuți și încurajați de companie, vrem să facă performanță în Bacău.  Vom continua să ne dezvoltăm activitățile și prezența locală și vă promit să suntem aici pentru a rămâne implicați activi în aceasta frumoasă comunitate a municipiului Bacău.” a spus Mihai Bondar, Service Centre Director și General Manager al SCC Services România.

  • Investiție de 500.000 EUR în spațiile de birouri moderne
  • 450 locuri de muncă în 9 ani de activitate pentru SCC Services în Bacău
  • Inaugurarea noului sediu din clădirea URBAN Business Center a avut loc în prezența lui Sir Peter Rigby fondatorul grupului Rigby și al grupului SCC
  • Tehnologii ale viitorului disponibile pentru învățare și perfecționare pentru piața din Bacău
📷 Cristian Istrate | www.istratec.com

Printre susținătorii dezvoltării sustenabile a industriei IT&C în Bacău prezenți la evenimentul SCC Services România cu ocazia inaugurării investiției de 500.000 de EUR în cele mai moderne birouri din Bacău s-au remarcat dl. Valentin IVANCEA – Președintele Consiliului Județean Bacău, dl. Gabriel-Stănică LUPU – subprefect Bacău, dl Gabriel COJOCARU – Sef de cabinet Primar al municipiului Bacău, reprezentanti ai Universitatii “Vasile Alecsandri”, Universitatii “George Bacovia”, Fundatiei Comunitare Bacău si membri de bază a comunitătii bacăuane.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.