Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Tudor Center Bike Contest - 2nd edition - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Tudor Center Bike Contest – 2nd edition

Sambata, 10 iunie, incepand cu ora 10:30 se va desfasura cea de-a doua editie a concursului de ciclism TUDOR CENTER BIKE CONTEST avand ca organizatori pe Tudor Center in parteneriat cu Pentalog si revista PINmagazine.ro.
Premiile sunt in valoare de 5.000 lei iar inscrierile se pot face la receptia cladirii Tudor Center. Ca si la prima editie din august 2016 vom beneficia de suportul activ al Politiei Romane si al unei echipe de voluntari pe traseu.
“Cred ca tarie in promovarea unui stil de viata sanatos si mi se pare normal sa ne implicam in organizarea de evenimente sportive sau cu impact ecologic in comunitatea noastra” – Claudiu Tabacaru, proprietar cladire Tudor Center. Acest concurs se inscrie in seria de evenimente verzi dezvoltate de Tudor Center pentru cei circa 500 de angajati si familiile acestora din companiile prezente in cladirea de birouri.
Tudor Center este una din cele mai moderne cladiri din Iasi cu peste 8.000 mp de birouri, ce are ca si chiriasi pe Mind Software, EOS KSI si Pentalog Romania. Ca si facilitati, la parterul cladirii functioneaza un restaurant, precum si prima statie de incarcare masini electrice din regiune.
Pagina evenimentului aici: facebook.com/events

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost