Publicația industriei TECH regionale

Tudor Center Bike Contest – 2nd edition

Sambata, 10 iunie, incepand cu ora 10:30 se va desfasura cea de-a doua editie a concursului de ciclism TUDOR CENTER BIKE CONTEST avand ca organizatori pe Tudor Center in parteneriat cu Pentalog si revista PINmagazine.ro.
Premiile sunt in valoare de 5.000 lei iar inscrierile se pot face la receptia cladirii Tudor Center. Ca si la prima editie din august 2016 vom beneficia de suportul activ al Politiei Romane si al unei echipe de voluntari pe traseu.
“Cred ca tarie in promovarea unui stil de viata sanatos si mi se pare normal sa ne implicam in organizarea de evenimente sportive sau cu impact ecologic in comunitatea noastra” – Claudiu Tabacaru, proprietar cladire Tudor Center. Acest concurs se inscrie in seria de evenimente verzi dezvoltate de Tudor Center pentru cei circa 500 de angajati si familiile acestora din companiile prezente in cladirea de birouri.
Tudor Center este una din cele mai moderne cladiri din Iasi cu peste 8.000 mp de birouri, ce are ca si chiriasi pe Mind Software, EOS KSI si Pentalog Romania. Ca si facilitati, la parterul cladirii functioneaza un restaurant, precum si prima statie de incarcare masini electrice din regiune.
Pagina evenimentului aici: facebook.com/events

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare