Publicația industriei TECH regionale

Tudor Center Bike Contest – 2nd edition

Sambata, 10 iunie, incepand cu ora 10:30 se va desfasura cea de-a doua editie a concursului de ciclism TUDOR CENTER BIKE CONTEST avand ca organizatori pe Tudor Center in parteneriat cu Pentalog si revista PINmagazine.ro.
Premiile sunt in valoare de 5.000 lei iar inscrierile se pot face la receptia cladirii Tudor Center. Ca si la prima editie din august 2016 vom beneficia de suportul activ al Politiei Romane si al unei echipe de voluntari pe traseu.
“Cred ca tarie in promovarea unui stil de viata sanatos si mi se pare normal sa ne implicam in organizarea de evenimente sportive sau cu impact ecologic in comunitatea noastra” – Claudiu Tabacaru, proprietar cladire Tudor Center. Acest concurs se inscrie in seria de evenimente verzi dezvoltate de Tudor Center pentru cei circa 500 de angajati si familiile acestora din companiile prezente in cladirea de birouri.
Tudor Center este una din cele mai moderne cladiri din Iasi cu peste 8.000 mp de birouri, ce are ca si chiriasi pe Mind Software, EOS KSI si Pentalog Romania. Ca si facilitati, la parterul cladirii functioneaza un restaurant, precum si prima statie de incarcare masini electrice din regiune.
Pagina evenimentului aici: facebook.com/events

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.

Orange - PIN magazine

Orange România, partener strategic pentru cele mai importante competiții naționale de securitate cibernetică

Orange România este primul operator local de telecomunicații care s-a implicat în dezvoltarea, organizarea și susținerea celor mai importante competiții naționale de securitate cibernetică. Cu scopul de a contribui la formarea viitorilor specialiști în securitate cibernetică, domeniu cu un deficit de peste 347.000 de angajați la nivel european în 2023, Orange este partener strategic pentru: Campionatul Național de Securitate Cibernetică (RoCSC), UNbreakable România, DefCamp și prima ediție a Olimpiadei Naționale de Securitate Cibernetică (OSC).