T

Trainingul "Digital Marketing" prezent pentru prima dată la Fab Lab

Pe 16 februarie agenția de marketing Digital Cake organizează trainingul „Digital Marketing” la Fab Lab începând cu ora 10:00. 

Trainigul se adresează antreprenorilor la început de drum, dar și celor care doresc să-și însușească elementele de bază ale marketingului digital și social media. Cei prezenți vor avea, astfel, o privire de ansamblu asupra uneltelor de promovare de care dispun în mediul online. 

Picture 2

Vor învăța ce se află sub umbrela termenului de „digital marketing”, accentul fiind pus pe partea de social media. Mai mult, vor primi sfaturi despre cum să-și crească eficient afacerea și să o facă mai vizibilă. Câteva din tendințele relevante și ideile creative din acest domeniu se vor regasi în training. 

La Digital Cake îți spunem cât, cum și de ce să investești în campanii de social media, îți traducem limbajul digitalului și îți creăm un rost în oferta online de business-uri mai mici și mai mari, cu povești bine spuse (și sponsorizate).

Trainingul de „Digital Marketing” de la Fab Lab este primul din seria de evenimente marca Digital Cake ce vor avea loc în perioada următoare. 

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.