Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Trainingul "Digital Marketing" prezent pentru prima dată la Fab Lab - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Trainingul "Digital Marketing" prezent pentru prima dată la Fab Lab

Pe 16 februarie agenția de marketing Digital Cake organizează trainingul „Digital Marketing” la Fab Lab începând cu ora 10:00. 

Trainigul se adresează antreprenorilor la început de drum, dar și celor care doresc să-și însușească elementele de bază ale marketingului digital și social media. Cei prezenți vor avea, astfel, o privire de ansamblu asupra uneltelor de promovare de care dispun în mediul online. 

Picture 2

Vor învăța ce se află sub umbrela termenului de „digital marketing”, accentul fiind pus pe partea de social media. Mai mult, vor primi sfaturi despre cum să-și crească eficient afacerea și să o facă mai vizibilă. Câteva din tendințele relevante și ideile creative din acest domeniu se vor regasi în training. 

La Digital Cake îți spunem cât, cum și de ce să investești în campanii de social media, îți traducem limbajul digitalului și îți creăm un rost în oferta online de business-uri mai mici și mai mari, cu povești bine spuse (și sponsorizate).

Trainingul de „Digital Marketing” de la Fab Lab este primul din seria de evenimente marca Digital Cake ce vor avea loc în perioada următoare. 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.