Publicația industriei TECH regionale

TrackGPS, platforma lider de piață în management de flotă în România, se reinventează

TrackGPS, produsul de top al AROBS Transilvania Software, a lansat, în variantă beta, versiunea v4.0 a aplicației sale de management de flotă și oferă acces necondiționat tuturor clienților din portofoliu pentru testare. 
AROBS Transilvania Software, furnizorul numărul 1 de servicii de monitorizare a flotelor din România, cu o prezență importantă în Ungaria și Republica Moldova,  a dezvoltat o nouă platformă pornind de la feedbackul exprimat direct de către utilizatorii actuali. 
Astfel, toți clienții TrackGPS sunt invitați să testeze noua aplicație și să facă parte, în continuare, din procesul de dezvoltare a platformei, astfel încât aceasta să satisfacă cerințele specifice ale industriei din care fac parte. Fiecare feedback venit din partea clienților este analizat, standardizat și implementat din punct de vedere tehnic.
Voicu Oprean, founder & CEO AROBS, declară: „Am început dezvoltarea de produse pentru România încă din 2003. AROBS a învățat pas cu pas și din greșeli, de ce instrumente are nevoie orice companie, pentru a asigura stabilitatea și creșterea continuă. Am crescut în mediul românesc de business, așa că știm foarte bine de ce anume are nevoie o afacere din România pentru a depăși momentele de cumpănă și să prospere.”
Ovidiu Bojan, Director Executiv TrackGPS, menționează: „Am văzut o oportunitate în situația actuală, pentru că am putut să ne canalizăm energia către îmbunătățirea serviciilor noastre prin dezvoltarea unei noi platforme de telematics. În vremuri imprevizibile, ne-am dat seama că nevoile clienților noștri se schimbă, deci am înțeles că trebuie să implementăm cât mai flexibil instrumentele necesare pentru ei. Am preluat conceptele, foarte folosite în ultimii ani, de user generated content, customer knowlegde, Voice of Customer (Voc), și le-am extrapolat către platforma nou construită.”
Inclusă în serviciile oferite de noua platformă TrackGPS v4.0, este și aplicația mobilă TrackGPS Fleet Management App disponibilă în Google Play, Apple App Store și Huawei AppGallery. 
Tot ce au de făcut clienții actuali este să acceseze aplicația direct de pe TrackGPS.ro sau din platforma existentă și să se bucure de noua experiență
Printre tehnologiile folosite pentru crearea noii aplicații TrackGPS V4.0 se numără: Angular, TypeScript, .NET Core,  jsReports, RabbitMQ, MS SQL. Adaptarea experienței utilizatorului la platformă s-a realizat prin proiectarea unui sistem ușor de folosit cu diferite modalități de implementare a fluxurilor prin care clienții trebuie să treacă. Fiecare flux de lucru a fost gândit metodic prin organizarea sistematică a resurselor, astfel încât utilizatorii să poată obține datele de care au nevoie cu un număr minim de acțiuni, cu doar câteva click-uri.
TrackGPS, prin intermediul aplicațiilor web și mobile, dă posibilitatea tuturor managerilor de flote să își automatizeze operațiunile, să gestioneze în timp real atât vehiculele cât și șoferii, să își gestioneze costurile cu combustibilul și multe altele. Noul sistem de notificare pe telefon, prin email și memento-uri îmbunătățește substanțial comunicarea în interiorul organizației prevenind apariția situațiilor de urgență. 
Noua aplicație web folosește complexitatea procesului tot mai mare a colectării de date de la vehicule pentru a crea un instrument pe care clienții noștri se pot baza când iau deciziile de business. 
AROBS, prin TrackGPS, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de monitorizare flotă de pe piața din Europa Centrală și de Est, având clienți cum ar fi companii de distribuție a produselor alimentare, servicii de utilități publice, întreprinderi agricole și companii de distribuție și curierat, din peste 10 țări europene. 
Grupul de firme AROBS a avut cifra de afaceri de 45,7 milioane Euro, în 2019, dintre care serviciile de monitorizare flotă ( divizia TrackGPS și compania SASGrup din București) s-au apropiat de 10 milioane Euro.
TrackGPS este prezent în Ungaria și Republica Moldova, iar, începând cu 2017, este activ și e piața din Asia de Sud Est, prin deschiderea biroului din Indonezia. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.