Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Topul căutărilor pe internet în timpul pandemiei: de la „dex pandemie” până la „ce este maiaua” - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Topul căutărilor pe internet în timpul pandemiei: de la „dex pandemie” până la „ce este maiaua”


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Cum se fac lipiile fără drojdie? Dar de ce nu se găsește drojdie? Și ce idei de poze în casă există? Acestea sunt câteva dintre curiozitățile care nu le-au dat pace românilor în timpul stării de urgență și limitării deplasării. SEO Cupcake, agenție de marketing digital cu peste opt ani de experiență în servicii de promovare SEO, a făcut clasamentul dilemelor pe care le-au avut utilizatorii din România și au căutat răspunsuri pe Google. 

„Dacă am lua Facebook ca un indicator al intereselor oamenilor, cu siguranță putem spune că o parte dintre termenii căutați pe Google în perioada asta erau previzibili, cum ar fi rețeta pentru maia, tunsul acasă și chiar amenajarea unui birou, unui spațiu optim de muncă, acasă. Surpriza noastră a fost să vedem cât de mare a fost creșterea față de alte perioade. Ne bucură însă un lucru când ne uităm la acest clasament. Oamenii sunt deschiși să învețe și sperăm că o parte din îndeletnicirile deprinse în perioada asta nu vor fi pierdute pe termen lung”, a declarat Cristian Bolocan, Head of SEO Department, SEO Cupcake.

Datele furnizate de SEO Cupcake au fost extrase cu ajutorul tehnologiilor ca Google Trends, puse la dispoziție de motorul de căutare. Clasamentul este cu atât mai interesant pentru comercianți și antreprenori care activează în comerțul online și nu numai. Agenția demonstrează astfel cum pot fi identificate volumele de căutare, termenii populari într-un anumit moment, dar și sezonalitatea sau creșterea accelerată în anumite domenii. 

Pe baza unor astfel de date poate fi catalogat la nivel general un grad de interes și fiecare companie și antreprenor pot acționa într-o mai bună cunoștință de cauză.

Ce este… ? și De ce?

De ce nu se găsește drojdiex1000
dex pandemiex290
Ce este tamiflux50
Ce este recesiuneax15
Ce este horecax10
De ce crește eurox10
Ce este maiauax5
De ce bat clopotele la ora 12x4
Vreau să mă întorc în Româniax3
Vreau să donezx3

#StaiAcasă

exerciții fizice acasăx20
tuns acasăx20
activități acasăx17
livrare la domiciliux16
birou acasăx5

Rețete și sfaturi în bucătărie

drojdie uscatăx188
maia de casăx173
pâine fără drojdiex69
alimente neperisabilex40
lipii fără drojdiex31

Curiozități despre religie

slujbă onlinex180
acatist sf haralambiex70
arsenie boca profețiix2
rugăciunea inimiix8
tatăl nostrux4

Sănătate și igienă

dezinfectant mâinix418
plaquenil 200 mgx296
euthyrox 100x289
alcool sanitarx189
sanytolx47

Căutări amuzante în perioada crizei medicale

femei singure care caută bărbațix203
turte în tigaiex33
poze curcubeux31
trandafiri din săpunx22
idei de poze în casăx10

Sport și activități fizice acasă

gantere ajustabilex72
home trainer bicicletăx60
set ganterex25
bandă elasticăx11
bancă fitnessx11

Despre SEO Cupcake

SEO Cupcake este agenție de marketing digital fondată în 2012. Sediul central este în București. Compania are peste opt ani de experiență în servicii de promovare SEO, web design, campanii Pay-per-Click (PPC) și design grafic. Agenția a furnizat de-a lungul perioadei de activitate servicii complementare pentru branduri de renume din România, de la Decathlon, Sabon și Hornbach până la Bigotti, Karpaten și Collective.

Mai multe informații despre SEO Cupcake pot fi găsite pe site și pe pagina de Facebook

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

5G Orange Lab-pinmagazine

Orange deschide cel de-al doilea laborator 5G din România în Iași

Orange a deschis în 29 martie la Iași cel de-al doilea laborator 5G din România, un hub tehnologic dedicat în special sectorului automotive, în care mediul academic, startup-urile și companiile din regiunea Moldovei pot să inoveze și să testeze soluțiile bazate pe tehnologia 5G. Proiectul este realizat de Orange, în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și Continental.

T4, pinmagazine

La Iași se construiește un nou aeroport ce va deveni funcțional din 2024!

 Aeroportul Internațional Iași ia avânt odată cu demararea celui mai mare proiect de dezvoltare și modernizare din istoria sa. Acesta presupune, într-o primă etapă, construirea unui nou terminal de pasageri, lucrările fiind în plină desfășurare, și în paralel cu aceastea – extinderea parcării auto, investiție ce se dorește a fi finalizată în luna decembrie 2023.