Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
The Marketing Experience Conference - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

The Marketing Experience Conference

Mark Your Calendars, deoarece începem toamna cu cea mai mare conferință din zona Moldovei. The Marketing Experience va avea loc pe 26 Septembrie la Agora în Iași.

Șapte specialiști în marketing din arii precum strategie, social media, event communication, performance media și PR ne vor vorbi despre cunoștințele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului în care au activat în acest domeniu vast. 

Speakerii anunțați până în acest moment sunt:

  • Alex Dona – Marketing Mindset
  • Alexandru Negrea – Social Smarts
  • Dragoș Smeu – Mavericks
  • Ioana Zvâc & Laura Ionescu – Dume De Mestecat
  • Mihaela Ganciu – Caracteristic PR
  • Bogdan Apetrii – Subsign, Generatia.XYZ

Un eveniment powered by Subsign, Real Marketing Agency & Brandbites, care vizează persoanele ce lucrează în domeniul marketingului sau doresc să își înceapă o carieră în acesta, dar și pentru antreprenorii care vor să înțeleagă mai mult din tainele marketingului.

De ce #NuDoarLaBucurești

Marketingul a devenit rapid un domeniu foarte căutat, iar majoritatea conferințelor au loc de obicei în capitală. Astfel, a apărut The MXP, cea mai mare și singura, de altfel, conferință de marketing din zona Moldovei. Știm că Iașiul este marcat pe hartă ca fiind centru de IT, dar noi vrem să-l facem cunoscut și din punctul de vedere al marketingului.

Așadar, pe 26 septembrie, ne vedem în Iași, la Agora, pentru a ne crește experiența în marketing la The Marketing Experience.

Mai multe detalii și bilete găsești pe www.themxp.ro

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.