T

The Marketing Experience Conference

Mark Your Calendars, deoarece începem toamna cu cea mai mare conferință din zona Moldovei. The Marketing Experience va avea loc pe 26 Septembrie la Agora în Iași.

Șapte specialiști în marketing din arii precum strategie, social media, event communication, performance media și PR ne vor vorbi despre cunoștințele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului în care au activat în acest domeniu vast. 

Speakerii anunțați până în acest moment sunt:

  • Alex Dona – Marketing Mindset
  • Alexandru Negrea – Social Smarts
  • Dragoș Smeu – Mavericks
  • Ioana Zvâc & Laura Ionescu – Dume De Mestecat
  • Mihaela Ganciu – Caracteristic PR
  • Bogdan Apetrii – Subsign, Generatia.XYZ

Un eveniment powered by Subsign, Real Marketing Agency & Brandbites, care vizează persoanele ce lucrează în domeniul marketingului sau doresc să își înceapă o carieră în acesta, dar și pentru antreprenorii care vor să înțeleagă mai mult din tainele marketingului.

De ce #NuDoarLaBucurești

Marketingul a devenit rapid un domeniu foarte căutat, iar majoritatea conferințelor au loc de obicei în capitală. Astfel, a apărut The MXP, cea mai mare și singura, de altfel, conferință de marketing din zona Moldovei. Știm că Iașiul este marcat pe hartă ca fiind centru de IT, dar noi vrem să-l facem cunoscut și din punctul de vedere al marketingului.

Așadar, pe 26 septembrie, ne vedem în Iași, la Agora, pentru a ne crește experiența în marketing la The Marketing Experience.

Mai multe detalii și bilete găsești pe www.themxp.ro

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.