Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Test Camp – conferințã dedicatã pasionatilor din domeniul testãrii – 26 noiembrie 2016, Iași

Sâmbãtã, 26 noiembrie, la hotel Ramada, are loc singura conferințã din Iași dedicatã tuturor celor pasionați de testare – Test Camp.
Crearea acestui eveniment a fost influentata din dorinta de a reuni comunitatea de testeri si pentru a impartasi informatii si idei din acest domeniu.
Test Camp va fi alcatuit din 4 track-uri paralele care contin diferite workshop-uri si prezentari moderate de cei peste 20 de speakeri, printre topic-urile acoperite numarandu-se:

  • testarea automata,
  • testarea in mediul Agile,
  • testarea masinilor autonome,
  • testarea securitatii aplicatiilor web,
  • test management,
  • analiza requirement-urilor si multe alte teme interesante.

Aflatã la a 4-a ediție, conferinta reuneste anul peste 300 de participanti si este organizatã de membrii comunitatii locale de testare.
„Scopul nostru este de a forma și de a consolida legãturile dintre testerii din comunitatea localã de IT prin a le oferi cadrul în care sã se întâlneascã, sã împãrtãșeascã propriile experiențe și sã participe la workshop-urile ținute de specialiști din domeniul testãrii”, au transmis organizatorii.
Mai multe informații regasim pe site-ul oficial al conferintei: Test Camp

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.