Publicația industriei TECH regionale

Test Camp – conferințã dedicatã pasionatilor din domeniul testãrii – 26 noiembrie 2016, Iași

Sâmbãtã, 26 noiembrie, la hotel Ramada, are loc singura conferințã din Iași dedicatã tuturor celor pasionați de testare – Test Camp.
Crearea acestui eveniment a fost influentata din dorinta de a reuni comunitatea de testeri si pentru a impartasi informatii si idei din acest domeniu.
Test Camp va fi alcatuit din 4 track-uri paralele care contin diferite workshop-uri si prezentari moderate de cei peste 20 de speakeri, printre topic-urile acoperite numarandu-se:

  • testarea automata,
  • testarea in mediul Agile,
  • testarea masinilor autonome,
  • testarea securitatii aplicatiilor web,
  • test management,
  • analiza requirement-urilor si multe alte teme interesante.

Aflatã la a 4-a ediție, conferinta reuneste anul peste 300 de participanti si este organizatã de membrii comunitatii locale de testare.
„Scopul nostru este de a forma și de a consolida legãturile dintre testerii din comunitatea localã de IT prin a le oferi cadrul în care sã se întâlneascã, sã împãrtãșeascã propriile experiențe și sã participe la workshop-urile ținute de specialiști din domeniul testãrii”, au transmis organizatorii.
Mai multe informații regasim pe site-ul oficial al conferintei: Test Camp

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.