Publicația industriei TECH regionale

TeCOMM eCommerce Conference&Expo Bucharest, 26-27 aprilie

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între 26-27 aprilie la Radisson Blu Hotel***** din București pentru a discuta în cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo insighturi despre cum să vinzi în online, care sunt tendințele la nivel internațional sau modalitățile de extindere a magazinelor online.
Cei peste 25 de speakeri care au confirmat prezența la TeCOMM, lideri în industria de eCommerce, oferă informații utile din propria experiență și modul în care au ajuns să aibă succes în acest domeniu. Agenda evenimentului cuprinde, între 26 și 27 aprilie, subiecte și teme precum eficientizarea afacerii, vânzările online, înțelegerea comportamentului clienților, ultimele tendințe din SEO sau marketing în cadrul tematicii Sell them your story!.
De ce să participi?
„Printre avantajele participării la conferință se numără o mai bună înțelegere a domeniului în care activează noile business-uri, soluții pentru problemele existente din industria comerțului electronic sau networking-ul cu profesioniștii din domeniu. Cei prezenți vor afla în acest fel idei noi, dezbate trenduri și realiza noi contacte”, a declarat Bogdan Ciocian, Managing Partner Libero Events, agenția care organizează cea de-a 10-a ediție la nivel național al evenimentului premium de eCommerce, TeCOMM.
Comerțul electronic, încurajat la TeCOMM
TeCOMM susține potențialul de creștere al industriei comerțului electronic. Evenimentul oferă proprietarilor de magazine online posibilitatea de a se integra într-un mediu de afaceri aflat în plină dezvoltare. Cei care dețin un start-up în eCommerce au parte de o ofertă specială, disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului.
Secțiunea specială dedicată exclusiv managerilor de magazine online cu potențial de extindere la nivel internațional sau care caută să se extindă pe piețe noi este Cross-Border Forum din 26 aprilie. În cadrul forumului vor fi analizate mecanismele pieței la nivel global împreună cu lideri recunoscuți la nivel internațional. Jesse Weltevreden (Research Director Ecommerce Foundation), Dan Mazilu (CEO, Mediatel Group), Mugur Cosmin Frunzetti (Founder and CMO, Retargeting.Biz), Daphale Dinesh (Head of Cash Mgmt. Product and Sales Citi Commercial Bank) sau Florin Filote (Marketplace Director, Emag) vor aborda teme precum: tendințele în eCommerce, legislație, logistică sau comunicarea către piețele externe.
Subiecte de interes pentru industria de eCommerce, în 26-27 aprilie
În prima zi a evenimentului, vor avea loc în săli paralele workshopuri susținute de liderii Ovidiu Joița (CEO, iAgency.ro), Sebastian Kucharek (Head of Treasury and Trade Solutions Central and Eastern Europe, Citi), Eugen Potlog (UX Lead & Product Manager, Conversion Marketing), Attila Birtha (Founder, Proclick) sau Sergiu Neguț (Associate Dean, Maastricht School of Management).
Lor li se alătură, în cea de-a doua zi a evenimentului, în secțiunea de dezbateri: Doina Vîlceanu (Chief Marketing Officer, Business Development Manager, ContentSpeed), Mihai Pătrașcu (Founder & CEO, evoMAG), Antonio Eram (CEO & Founder, NETOPIA), Florinel Chiș (Executive Director, ARMO), Ivan Vrhel (Head of Commercial Bank Citi România), Claudiu Fărcaș (Profitshare Affiliate Platform Manager, Conversion), Victor Tighinean (General Manager for Romania, Hungary, Slovenia, Croatia, Serbia, ECCO Shoes) sau Jakub Minks (Regional Director Central&Eastern Europe, Exponea).
Doina Vîlceanu are o experienţă de peste un deceniu în mediul online internaţional. Ea coordonează departamentul de marketing şi vânzări al companiei ContentSpeed, lider de piaţă în implementarea soluţiilor software pentru eCommerce customizate. Platforma de comerţ electronic ContentSpeed este implementată de peste 600 de magazine online şi 35 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numară: SEPHORA, Diverta, Chicco, Flormar, ProfiHair Shop, Betty Ice, Remedium Farm, Producton Group, QuickMobile sau Vitacom Electronics.
Ultima săptămână de înscrieri la TeCOMM
Speakeri internaționali din țări precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Cehia sau Belgia vor susține prezentări în 27 aprilie. Richard Prenderville (CMO & Founder, Peloton Digital Marketing Group), Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), Nick Lansley (Innovation Insider, Nick Lansley’s Innovation Lab), Carlo Terreni (Netcomm Suisse, General Director), Sven Bally (Founder & Senior Consultant, XETA) sau Kunle Campbell (Advisor & Ecommerce Growth Consultant, 2X eCommerce) sunt liderii din online care au confirmat prezența la eveniment. Înscrierile continuă până în 23 aprilie pe www.bucharest.tecomm.ro/register.
Companiile care înțeleg aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de business online şi care susţin evenimentul sunt:
Powered by: Emag Marketplace
Parteneri: Citi, Exponea, ASUS, Iagency, Mediatel Group, Retargeting.biz, Hostvision, Proclick, ContentSpeed, DWF, Profitshare, Muehle, Mihai Șoșa, Edenred
Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay
Susţinut de: Mready, MxHost, Conectoo, Mobila Dalin
Official Car: Midocar

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.