Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Târgul de Cariere te așteaptă să te angajezi la Iași - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Târgul de Cariere te așteaptă să te angajezi la Iași

Vino în perioada 11-12 octombrie 2019, la Palas Iași, la Târgul de Cariere Iași, unde vor participa peste 8000 persoane

Cel mai mare eveniment de recrutare organizat de Târgul de Cariere se desfășoară la Iași, de două ori pe an, de peste 7 ani. Ediția aniversară, cu numărul 20, va avea loc în toamna acestui an, în perioada 11-12 octombrie, la Palas Iași. Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 50 companii și aproximativ 8000 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență de câțiva ani pe piața forței de muncă. 

Tendințele demonstrează că la evenimentul de recrutare vin tot mai mulți candidați cu experiență, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind angajați de peste 5 ani. În plus, de-a lungul timpului, nivelul de pregătire al candidaților prezenți la Târgul de Cariere este tot mai mare, la ediția din primăvara 2019 peste 60% dintre aceștia având studii superioare (conform unui studiu intern realizat de echipa Târgul de Cariere, printr-un sondaj efectuat pe un eșantion de 1984 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă).

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Față de edițiile trecute Târgul de Cariere Iași, ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii.

Pe parcursul celor două zile dedicate recrutării, în cadrul Târgul de Cariere Iași avea loc, în premieră pentru oraș, și un campionat de jocuri video (gaming tournament) dedicat tinerilor pasionați de jocuri tip arcade sau MOBA. Conceptul, denumit Digital Crusade, a fost lansat la Cluj în toamna anului 2018, extins la Chișinău și Sibiu în toamna anului 2019 și va ajunge la Iași în toamna acestui an. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători  individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 500 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc.

Printre companiile prezente la Târgul de Cariere Iași în sezonul de toamnă 2019 se numără: HCL, Michelin, Amazon Web Services, SCC Services, Veo Worldwide Services, Delphi Technologies, Accenture, ArcelorMittal Tubular Products Iași, Alten și Arcadia Medical Center.

De-a lungul istoriei evenimentelor de recrutare organizate în Iași, începând cu 2012 și până în prezent, companiile, participanții și mai ales interacțiunea dintre aceștia au fost mereu prioritare pentru noi, experiența demonstrând faptul că Târgul de Cariere reprezintă cea mai bună metodă de recrutare pentru angajatori, dar și cea mai bună metodă de angajare pentru candidați. 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.   

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/iași


Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.