Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Târg de Cariere, 10-11 octombrie, Iași - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Târg de Cariere, 10-11 octombrie, Iași

În 10-11 octombrie, punctul fierbinte al pieței de recrutare se mută la Palas Iași, unde se desfășoară deja renumitul Târg de Cariere.
Organizatorii așteaptă peste 60 de companii angajatoare și peste 6.000 de candidați, iar târgul va avea și o zonă dedicată industriei IT&C.
Vizitatorii vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare