Publicația industriei TECH regionale

Startup Europe Week Brașov 2018, 5-9 martie

Dăm startul proiectelor de mare anvergură! „Afacerile brașovene – între incubare și internaționalizare. Finanțare și piață”
Startup Europe Week [#SEW17] este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor aflate la început prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 40 de țări. Evenimentul aduce la aceeași masă antreprenori, comunitatea, administrația, mass-media pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și de a discuta o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului – motorul în orice economie.
Detalii aici: startupeuropeweek.eu
Tradiția continuă și anul acesta, iar compania brașoveană Alchemy Consulting & Training organizează și susține cea de-a treia ediție SEW din Brașov, iar în acest an scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri printr-o ediție complexă. Alchemy Hub deschide poarta unui univers complet și complex de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de antrepronoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare! Alchemy Hub îi îndrumă și încurajează pe cei interesați să îşi contruiască pas cu pas o carieră în businessul mult visat! Alchemy Hub a fost înființat acum doi ani și gazduiește cursuri și evenimente din domeniul de business și cel al dezvoltării personale.
Alchemy Hub este parte a Creative Hubs Network sub egida British Council, fiind printre primele din România. A participat la două schimburi de experiență cu hub-uri din Barcelona și la conferința europeană a conducătorilor de hub-uri și incubatoare de afaceri din Europa la Atena.
Organizatorii vor conecta antreprenorii într-un proiect de inovaţie şi educaţie antreprenorială “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”.
Evenimentul se va desfășura pe durata a 4 zile în perioada 5-9 martie la ora 17:00 și va avea deschiderea oficială la Camera de Comert și Industrie Brasov, partener tradițional, implicat în mediul de afaceri brașovean. În cadrul evenimentului, vor avea loc workshopuri pe teme de interes pentru brașoveni, evenimente de bussines, networking și educație antreprenorială la sediul spațiilor de coworking Alchemy Hub.
Lansare mondială la Brașov!
Alchemy Hub fondat de Sorin Peligrad a reușit să pună România pe harta start-up-urilor în bussines la nivel mondial. Împreună cu coordonatorii Startup Europe Week au decis ca evenimentul să ia startul în două orașe ale lumii – Vitoria – Spania și Brașov – Româmia! La eveniment va avea loc un duplex cu Vitoria, conceptul acestui duplex este VitoriaSov, prilej cu care il vom avea invitat online pe CEO al SEW Igor Tasic
Eveniment organizat de Alchemy Hub în parteneriat cu Comisia Europeană.
Intrarea liberă!
Agenda celor 4 zile arată astfel:
Ziua 1 (5 martie) – CCI Brasov (str M Kogalniceanu 18-20) 17:00 – 20:00

 • introducere
 • prezentare SEW
 • prezentare soluții de internaționalizare afaceri – Enterprise Europe Network EEN: Sorina Blejan reprezentant CCI Brașov
 • business networking
 • prezentare Vocational Education and Training – VET, speaker Sebastian Dan-Ambasadorul României la VET

Ziua 2 (6 martie) –Incubator de afaceri Universitatea Transilvania

 • 18-18.30 primirea participantiiilor
 • 18.30-19.15 prezentări
 • cuvânt de deschidere Sorin Peligrad-Founder Alchemy Hub
 • student antreprenor la început de drum – Cosmin si Paul (UpGrounds)
 • AISEC și oportunitățile pentru tineri
 • antreprenoriat în social media – Eugen Ștefan Tarnovan (Iubim Brașovul)
 • mediul antreprenorial, perspectiva internațională – Jan Fivez (BRCC)
 • 19.15-20.00 mini workshop on BMC
 • 20-20.30 networking
 • Locație: Institute RDI High Tech Products for Sustainable Development, Strada Institutului 10, Brașov 500484.

Ziua 3 (7 martie) – Alchemy Hub N.D. Cocea nr 12) 17:00 – 19:00

 • introducere
 • prezentare SEW
 • “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”: Founder Alchemy Hub – Peligrad Sorin + un consultant fonduri europene
 • business networking

Ziua 4 (9martie) – ASIMCOV Sfântul Gheorghe

 • ‘’Incubatoare de afaceri, clusterele și spații de coworking – mediu antreprenorial propice pentru afaceri de succesinstrumente pentru dezvoltarea start-up-urilor în parteneriat cu ASIMCOV -incubator de afaceri”.

Pentru sesiunile de business networking vă sugeram să aveți cărți de vizită pregătite pentru a găsi rapid contacte pentru afacerea dvs.
Parteneri: Camera de Comert si Industrie Brasov, Proteus Diona, AIDA, Asociatia ProAfaceri, SFMT/Abeona, Exino
Parteneri media: Impact Events, Grupul Iubim Brasovul, Televiziunea Business & Living by Iubim Brasovul, newsbv.ro, ekronomica.ro, bizis.ro, BiziLive Tv Bucuresti.
Înscrieri la acest formular.
Detalii: [email protected], 0730830760 – Alchemy Hub Team

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).