Publicația industriei TECH regionale

Start-ups @Transylvania Awards 2018

Au început înscrierile în Startups Transylvania Awards 2018!

Transylvania Awards este un eveniment de business transilvan care se va intampla la Alba Iulia, în 6 și 7 septembrie și va aduce laolalta pentru prima data peste 100 de reprezentanți ai celor mai mari companii din Transilvania, ambasadori, camere de comerț active in regiune, investitori români și străini, primari, city manageri și jurnaliști.
Dar surpriză! Deși se numește Transylvania Awards, programul de startups nu are limite geografice! Așadar, deși ești din zona Moldovei, poți lua parte la acest program de 2 zile intense, în care vor fi un mix de prezentări, workshopuri, sesiuni 1:1 de mentorship și sesiuni de lucru impreună.
La eveniment se participa doar pe bază de invitație, astfel, dacă vrei să fii acolo, trebuie să îți înscrii proiectul aici. (înscrierile se fac în perioada 9 iulie 20183 august 2018).
Juriul programului va analiza proiectele și în jur de 11 august vor anunța cele 100 de startups care vor fi invitate la eveniment. Din ele, 25 au oportunitatea sa își prezinte proiectul live, într-un pitch de 5 minute, în fața acceleratoarelor, incubatoarelor, investitorilor romani și străini, oamenilor de afaceri de top din regiune.
În program se pot înscrie startup-uri tech, dar nu numai. Programul se adreseaza oricărei companii cu vârsta sub 3 ani și oricărui proiect care pot progresa printr-o infuzie de know-how, mentorship și networking.
Check it out here!
Iar daca crezi ca startup-ul tau poate schimba lumea, inscrie-te aici

Dacă vrei să aflii detalii despre mai multe evenimente din sfera economică și nu numai, click aici!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro