Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Start-ups Transylvania Awards 2018 nu doar pentru Transilvania

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Start-ups @Transylvania Awards 2018

Au început înscrierile în Startups Transylvania Awards 2018!

Transylvania Awards este un eveniment de business transilvan care se va intampla la Alba Iulia, în 6 și 7 septembrie și va aduce laolalta pentru prima data peste 100 de reprezentanți ai celor mai mari companii din Transilvania, ambasadori, camere de comerț active in regiune, investitori români și străini, primari, city manageri și jurnaliști.
Dar surpriză! Deși se numește Transylvania Awards, programul de startups nu are limite geografice! Așadar, deși ești din zona Moldovei, poți lua parte la acest program de 2 zile intense, în care vor fi un mix de prezentări, workshopuri, sesiuni 1:1 de mentorship și sesiuni de lucru impreună.
La eveniment se participa doar pe bază de invitație, astfel, dacă vrei să fii acolo, trebuie să îți înscrii proiectul aici. (înscrierile se fac în perioada 9 iulie 20183 august 2018).
Juriul programului va analiza proiectele și în jur de 11 august vor anunța cele 100 de startups care vor fi invitate la eveniment. Din ele, 25 au oportunitatea sa își prezinte proiectul live, într-un pitch de 5 minute, în fața acceleratoarelor, incubatoarelor, investitorilor romani și străini, oamenilor de afaceri de top din regiune.
În program se pot înscrie startup-uri tech, dar nu numai. Programul se adreseaza oricărei companii cu vârsta sub 3 ani și oricărui proiect care pot progresa printr-o infuzie de know-how, mentorship și networking.
Check it out here!
Iar daca crezi ca startup-ul tau poate schimba lumea, inscrie-te aici

Dacă vrei să aflii detalii despre mai multe evenimente din sfera economică și nu numai, click aici!

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare