Publicația industriei TECH regionale

START nominalizări pentru PIN AWARDS 2023

START nominalizări pentru PIN AWARDS 2023-pinmagazine

În 11 mai 2023 va avea loc a VII-a ediție a PIN AWARDS, premiile anuale ale industriei regionale de IT&O. Până pe 10 aprilie sunt așteptate înscrierile pentru 17 categorii deschise spre nominalizare.

Intră pe www.pinawards.ro pentru a nominaliza un proiect, o companie sau o persoană care crezi că merită evidențiată la gala PIN AWARDS. 

Categorii de premii pentru întreaga comunitate

Iată care vor fi categoriile de proiecte premiate la PIN AWARDS în acest an: 

  • Education Initiative of the Year
  • Top Employer Branding Initiative
  • Best ITO Initiative in Republic of Moldova
  • Prize for the Impact in Community
  • CSR Initiative of the Year
  • Office Development of the Year

Și companiile vor fi puse în lumina reflectoarelor la una din următoarele categorii: „Most Active ITO Company in Western Moldova (except Iași)”, „Start-Up of the Year”, „New entrant of the Year”, „IT Company of the Year”, „Transaction of the Year for a Local IT Company”, „Office Development of the Year”.

La secțiunea Individuals, pot fi nominalizați lideri relevanți din industrie la una din următoarele categorii: „Manager of the Year”, „ITO Woman of the Year”, „Special Jury Prize”, „Prize for the Entire Activity”.

Selecția va fi realizată de un juriu special, reprezentat prin specialiști din domeniu. Premiile „PIN Awards” vor fi acordate companiilor de succes, start-up-urilor inovatoare, antreprenorilor creativi, evenimentelor comunitare relevante, precum şi proiectelor durabile ale mediului academic.

Expunerea oricărui sector din economia României la interacțiunea cu parteneri din piața globală duce inevitabil la dezvoltarea accelerată de competențe la nivel de indivizi și structuri. Cu precădere în industria de software, maturizarea acestor competențe, proceduri și structuri creează premisele pentru apariția unui veritabil antreprenoriat indigen, capabil să preia și să potențeze prin produse proprii aceste asset-uri. Apariția unor instrumente formale de observare și analiză a acestui fenomen și de comunicare între membrii comunității este deci benefică în acest moment, atât gala premiilor industriei cât și revista PIN răspunzând acestor scopuri.”, ne spune Traian Luca, fondator Gemini CAD Systems.

Evenimentul se bucură de o prezență relevantă din partea antreprenoriatului local și a companiilor multinaționale din domeniu, care își desfășoară o parte din operațiuni la Iași. PIN Awards 2023 este ocazia ideală de networking și conectare pentru comunitatea ieșeană.

„Iaşul este în prezent un oraş cu adevărat deschis investiţiilor, capabil să creeze, să atragă şi să reţină inteligenţa. Un oraş care nu lipsește de pe harta europeană a oraşelor regionale de succes”, crede Dan Zaharia, președinte al Asociației PIN pentru Promovarea Tehnologiei și a Industriilor Creative.

Ecosistemul PIN

Gala premiilor PIN awards este un eveniment anual și are ca intenție să răsplăteasca firmele și companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul curajos din regiune, evenimentele comunitare relevante, precum și proiectele durabile ale mediului academic.

PIN Magazine este revista industriei regionale de IT & Outsourcing, tipărită într-un tiraj de 1.000 de exemplare color (> 40 pagini) cu distribuție țintită spre companii de IT și mediu universitar relevant. Revista conține editoriale, interviuri și articole despre brandul de angajator, tendințe și analize, tehnologii, educație, imobiliare, birouri vii, evenimente și comunități IT.

PIN Map Iași este o hartă a birourilor moderne din Iași care va conține si inițiativele care contează pentru industria IT & Outsourcing (aeroport, start-up hub-uri, săli de conferință, stații de încărcare mașini electrice), precum și locații ale viitoarelor proiecte de clădiri verzi de birouri.

Ne puteți urmări pe canalele noastre de social media:

https://www.facebook.com/pinmagazine.ro

Parteneri creativi: Wink Public Multimedia, Promer Group, Wiron

Parteneri media: Ziarul de Iași, Radio Hit, PIN magazine.ro

Parteneri educaționali: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași

Sponsorii evenimentului: BCR, Orange, Signant Health, SCC Romania, Plastic Omnium, Genpact, Ness

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro