Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Start înscrieri pentru Echipa Națională de Securitate Cibernetică a României 2020! - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Start înscrieri pentru Echipa Națională de Securitate Cibernetică a României 2020!

Orange susține pentru al 6-lea an consecutiv echipa națională de securitate cibernetică a României – care a obținut anul trecut titlul de campioană europeană sub îndrumarea lui Ioan Constantin (Cyber Security Expert la Orange) în calitate de antrenor.

Tinerii pasionați de securitate cibernetică, cu vârste până la 25 de ani, se pot înscrie până pe data de 8  mai 2020 pe cybersecuritychallenge.ro. Prima etapă de preselecție a candidaților care vor reprezenta România la Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC) va avea loc online, între 9-10 mai 2020. Tinerii vor fi testați în domenii precum securitate web, securitate mobilă, criptografie, inginerie inversă şi investigaţii cibernetice.

Descoperă în clipul de mai jos experiența echipei naționale la ECSC 2019:

Pentru a încuraja tinerii talentați și pasionați de domeniul IT&C, multe state europene organizează competiții la nivel național care să le asigure acestora oportunitatea de a se alătura echipelor de specialiști angrenate în eforturile de a asigura securitatea cibernetică.

European Cyber Security Challenge este o inițiativă a ENISA (European Union Agency for Network and Information Security) care ridică această șansă la nivel european. Anul acesta, finala ECSC va avea loc la Viena, pe 4-5 noiembrie.


Echipa Națională de Securitate Cibernetică a României este susținută de ANSSI, CERT-RO, Centrul Național CyberInt, Orange, BIT Sentinel și CertSign.

În 2016 și 2017 România a devenit vicecampioană europeană la această competiție, iar în 2019 echipa națională a obținut titlul de Campioană a Europei în domeniul securității cibernetice.

Fă cunoștință cu #TeamRomania 2019 în video-ul de mai jos!

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.