Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Start înscrieri pentru Echipa Națională de Securitate Cibernetică a României 2020! - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Start înscrieri pentru Echipa Națională de Securitate Cibernetică a României 2020!

Orange susține pentru al 6-lea an consecutiv echipa națională de securitate cibernetică a României – care a obținut anul trecut titlul de campioană europeană sub îndrumarea lui Ioan Constantin (Cyber Security Expert la Orange) în calitate de antrenor.

Tinerii pasionați de securitate cibernetică, cu vârste până la 25 de ani, se pot înscrie până pe data de 8  mai 2020 pe cybersecuritychallenge.ro. Prima etapă de preselecție a candidaților care vor reprezenta România la Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC) va avea loc online, între 9-10 mai 2020. Tinerii vor fi testați în domenii precum securitate web, securitate mobilă, criptografie, inginerie inversă şi investigaţii cibernetice.

Descoperă în clipul de mai jos experiența echipei naționale la ECSC 2019:

Pentru a încuraja tinerii talentați și pasionați de domeniul IT&C, multe state europene organizează competiții la nivel național care să le asigure acestora oportunitatea de a se alătura echipelor de specialiști angrenate în eforturile de a asigura securitatea cibernetică.

European Cyber Security Challenge este o inițiativă a ENISA (European Union Agency for Network and Information Security) care ridică această șansă la nivel european. Anul acesta, finala ECSC va avea loc la Viena, pe 4-5 noiembrie.


Echipa Națională de Securitate Cibernetică a României este susținută de ANSSI, CERT-RO, Centrul Național CyberInt, Orange, BIT Sentinel și CertSign.

În 2016 și 2017 România a devenit vicecampioană europeană la această competiție, iar în 2019 echipa națională a obținut titlul de Campioană a Europei în domeniul securității cibernetice.

Fă cunoștință cu #TeamRomania 2019 în video-ul de mai jos!

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare