Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Spherik Accelerator vă invită la Startup Europe Week 2019 - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Spherik Accelerator vă invită la Startup Europe Week 2019

Pentru ediția din acest an a Startup Europe Week, Spherik Accelerator colaborează cu comunitățile românești de startup-uri pentru a oferi sprijin în dezvoltarea și extinderea domeniului de acoperire al UE.
Spherik Accelerator în colaborare cu Startup Weekend Cluj, Rubik Hub și Startup Grind Iași organizează o serie de evenimente în cadrul Startup Europe Week 2019 care vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași și Piatra-Neamț.
How to Define a Business Model /SWCluj2019 este un meetup organizat de Startup Weekend Cluj pe data de 12 martie ca eveniment ce face parte din Startup Europe Week 2019 și are ca scop să ofere comunității sale din Cluj informații utile de la oameni cu o vastă experiență. La acest eveniment, antreprenori cunoscuți lumea startup-urilor precum Mircea Vadan, Partener Activize și Vlad Icleanu, Președintele Cluj Startups vor vorbi participanților despre cum să definești un business model potrivit startup-ului tău.
Startup Europe Week @Rubik Hub: În perioada 12-14 martie, Rubik Hub sărbătorește Startup Europe Week organizând o serie de evenimente sub numele APROPO, Pornești un business?. În fiecare zi se va desfășura câte un eveniment dedicat, precum RubikHub Talks (12 martie) unde Alex Burciu, Acceleration Partner  Spherik Accelerator și Valentin Maior, co-fondator Romanian IT si alti antreprenori vor discuta alături de participanți despre antreprenoriat ca opțiune de carieră,From Ideea to Business Workshop (13 martie) susținut de către Rubik Hub și Business Model Canvas Workshop (14 martie) susținut de către Future Makers.
The Role of Marketing in a Startup with Cristian Ignat este o întâlnire informală organizată pe 13 martie de Startup Grind Iași în parteneriat cu Spherik Accelerator în cadrul Startup Europe Week 2019. La acest eveniment, Cristian Ignat, Fondator Canopy și co-fondator & CEO Aggranda ( companie care antrenează roboți software folosind tehnologia RPA de pe platforma UiPath) va vorbi cu participanții curioși despre rolul marketingului în cadrul unei startup.
Despre Startup Europe Week
Startup Europe Week (SEW) este cel mai mare eveniment regional de antreprenoriat de la nivel mondial, al cărui scop este acela de a ajuta antreprenorii să crească și să se dezvolte oriunde s-ar afla sau de oriunde provin. Aceasta săptămână (11-15 martie) este dedicată startup-urilor și se va desfășura în mai mult de 300 de orașe din peste 50 de țări.
SEW a lucrat în mod constant la creșterea acestei comunități printr-o serie de evenimente concentrate la nivel local, care conectează ecosistemul local și arată antreprenorilor ce sprijin este disponibil la nivelul orașelor și al regiunilor din care fac parte.
Despre Spherik Accelerator
Născut la intersecția dintre Tech, Educație și Investiții, Spherik Accelerator a fost primul accelerator lansat în România cu misiunea de a conecta startup-urile cu resurse strategice, de a le ajuta să crească rapid pe plan internațional și de a sprijini creșterea ecosistemului local.
De la început, Spherik a pionierat dezvoltarea pieței de inovare prin susținerea startup-urilor, facilitarea parteneriatelor strategice între companii și corporații/ fonduri de investiții, dezvoltarea de parteneriate strânse cu partenerii europeni și americani, precum și cu diaspora românească activă în domeniile afacerilor și TIC.
 

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare