Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
SPARK introduce în flotă BMW i3 și plănuiește să ajungă la 100 de automobile în acest an - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

SPARK introduce în flotă BMW i3 și plănuiește să ajungă la 100 de automobile în acest an

SPARK, startup-ul care a adus în România serviciul de e-car sharing, anunță introducerea în flota de mașini a modelului BMW i3. Până la finalul anului va ajunge la 100 de automobile electrice disponibile pentru utilizatori, din flotă făcând parte Renault ZOE și Nissan Leaf. 

În prezent, SPARK are aproximativ 13.500 de utilizatori, număr de instalări la care a ajuns din iulie și până în prezent, iar în platformă sunt înregistrate conturi noi constant.  

Pentru o experiență cât mai plăcută, SPARK perfecționează în mod continuu serviciul oferit clienților săi. Recent a fost lansată o actualizare pentru aplicație prin intermediul căreia cei interesați pot vedea mașinile disponibile fără să aibă cont SPARK, devenind disponibilă și varianta de social login cu contul de Facebook sau Google. Printre noutăți se află și opțiunea de radar care ajută utilizatorii să localizeze cea mai apropiată mașină și, datorită hărții, aceștia primesc indicații cum să ajungă până la autoturismul din preajmă pe jos.  

Raza unde mașinile pot fi lăsate este de asemenea extinsă, acoperind în prezent a cele mai importante zone din București: Pipera, Aviației, Tei, Grozăvești, Pajura, Crângași, Militari, Drumul Taberei, Văcărești, Berceni, Dristor, Pantelimon, Titan, Colentina, zona centrală și semi-centrală.

„Planurile SPARK constau în extinderea flotei de mașini la un număr cât mai mare, astfel încât să fim cât mai accesibili pentru utilizatori. În egală măsură, perfecționăm serviciul și ne adaptăm în funcție de nevoile pe care le au utilizatorii noștri. Ne dorim să fim un serviciu de e-car sharing accesibil, la îndemână pentru orice șofer. Din grijă față de mediu ne orientăm spre cele mai bune modele de mașini electrice din piață. De aceea, am inclus acum și modelul BMW i3, o mașină performantă, cu rezultate excelente în teren”, a declarat Iordan Tonchev, Director General, SPARK Car Sharing.

Black Friday în noiembrie pentru cursele cu mașinile eco din flota SPARK

Pentru noiembrie, automobilele din flota SPARK vor putea fi închiriate la prețuri promoționale. Astfel, costul pentru cel mai nou model intrat, BMW i3, dar și pentru Nissan Leaf, este de 1 leu / minut și 240 lei pentru o închiriere cu durata de 24 de ore. 

Dacă utilizatorii optează pentru modelul Renault Zoe, atunci cursele au costul de 0,7 lei / minut și 168 lei pentru 24 de ore. 

Modul de utilizare este extrem de simplu. Utilizatorii trebuie să instaleze aplicația „SPARK – Your Electric Drive” din magazinul potrivit telefonului lor: Android sau iPhone. Urmează pașii de configurare ce presupun și introducerea unui card activ de plăți, și, implicit, mai au nevoie de un permis de conducere valabil. Totodată, este obligatoriu să aibă cel puțin un an de experiență în calitate de șoferi. Detalii accesând site-ul: https://espark.ro/ 

BMW i3 SPARK

Despre SPARK

SPARK este un brand internațional de e-car sharing din Europa. Compania privată „SPARK Technologies UAB” (Lituania) controlează operațiunile SPARK din Lituania, Bulgaria și România. Fondatorul și CEO-ul companiei este Nerijus Dagilis, cel care a lansat serviciul în premieră în Vilnius, în 2016. 

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare