Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Singurul Eveniment Exclusivist de Business Party la Palatul Culturii

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Singurul Eveniment Exclusivist de Business Party la Palatul Culturii

Bespoke Events


Cea de-a IV-a ediție ROMANIAN BUSINESS PARTY – RETHINKING BUSINESS va avea loc vineri, 22 noiembrie 2019 la Palatul Culturii din Iași și are ca invitați nume mari din business-ul național și internațional, precum: Adriana González Gil, Aslak de Silva, Catalin Stancu, Ștefan Mandachi, Jaquin Bonilla, Mihaela Tatu, Stefan Chiritescu și Bogdan Mircea Ciobanu. La unicul eveniment exclusivist de business networking din regiunea Moldovei organizat de Bespoke Events sunt așteptați 300 de oameni de afaceri, antreprenori, membri ai Camerelor de Comerț și ai altor asociații de afaceri.

ROMANIAN BUSINESS PARTY – RETHINKING BUSINESS este un eveniment dedicat oamenilor de afaceri și antreprenori care doresc să lege noi relații de afaceri, să dezvolte noi idei de business, să împărtășească din experiența profesională proprie și să obțină potențiali investitori.

În cadrul evenimentului participanții pot afla informații de business de valoare, precum: 

 • Speech-uri livrate de experți din domenii precum: Neuromarketing, Leadership, Business, Vânzări și Marketing;
 • Metode și tehnici de Neuroştiinţe demonstrate live;
 • Surprize, tombole şi o petrecere.

Speakerii care vor împărtăși din experiența lor la această ediție, sunt:

 • Adriana González Gil “How to manage emotions to have succes in a digital world” Sfera Business – expert în Marketing și Neuromarketing.
 • Aslak de Silva “Growth Mindset – how to have a mindset of constant development and how you act under pressure” CEO Nordic Business Forum – expert în Leadership, Vânzări și Marketing.
 • Ștefan Mandachi „The Wake up Call in Business and Leadership” CEO Spartan și Mandachi Hotel & Spa.
 • Mihaela Tatu “Cum demontam miturile in Public Speaking” realizatoare şi moderatoare de emisiuni televizate şi radio.
 • Stefan Chiritescu „Orasul Loc de Joaca pentru Marketing” Head of Strategy Kubis & Cheil Centrade
 • Joaquin Bonilla ”Experiential Marketing”  Executive Creative Director Golin 
 • Catalin Stancu – Fondator Sales Management Academy & Managing Director Sfera Business
 • Bogdan Mircea Ciobanu – director regional de vânzări al companiei Alcatel-Lucent – Expertiză în Vânzări și Telecomunicații.

Agenda evenimentului: 

18:30 Primirea invitaților 

19:00 Deschiderea evenimentului – prezentarea partenerilor + invitaților speciali

19:20 Mihaela Tatu,  Bogdan Mircea Ciobanu, Stefan Mandachi si Stefan Chiritescu

20:00 Socializare & degustare de vin. Tips & Tricks – How to do Smart Networking

21:00 Prezentarea de modă și momente surpriză

21:10 Adriana Gonzales Gill, Aslak de Silva , Catalin Stancu si Joaquin Bonilla

22:00 Tombolă

22:10 Socializare și Party

Detalii despre înscriere: https://romanianbusinessparty.ro/ 

Dresscode: Business Cocktail

Mai multe informații despre evenimentul ROMANIAN BUSINESS PARTY – RETHIKING BUSINESS la:

https://www.facebook.com/events/510090166388645/

Persoană de contact: Cătălina ACIOBĂNIȚEI – CEO Bespoke Events

Site: https://bespokeevents.ro/

Descrierea companiei

Compania Bespoke Events este reprezentată de către Cătălina Aciobăniței, care a creat în anul 2017 conceptul de Business Networking Party, eveniment ce conduce cu fiecare ediție la formarea noilor parteneriate și oportunități de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Moldovei. Ediția anterioară a reunit peste 150 de invitați din mediul de business (antreprenori, manageri, consultanți), mediul academic, mediul juridic, reprezentanți ai administrației locale, artiști, arhitecți din orașe importante, precum Suceava, Bucurști, Iași, Bacău și Piatra-Neamț.

 În 2019 Bespoke Events aduce un nou eveniment cu un concept unic Romanian Business Party – Rethinking Business, în cadrul căruia participanții au ocazia de a-și crea cu ușurință noi contacte din același domeniu sau din domenii diferite de activitate, dar și de a fi la curent cu noile oportunități de business din zonă.


Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.