Publicația industriei TECH regionale

Sesiune de informare – Programul Start-Up Nation România, 29 mai

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Iaşi (OTIMMC Iaşi) în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi (CCI Iaşi), cu sprijinul direct al BCR, vă invită să participaţi la sesiunea de informare având ca temă Programul START-UP NATION – ROMÂNIA.
Evenimentul va avea loc luni, 29 mai 2017, ora 10.00, la sediul Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, cu participarea experţilor din cadrul OTIMMC Iaşi.
În cadrul evenimentului se va discuta varianta actualizată a normelor de implementare a programului şi vor fi date răspunsuri la întrebările puse de viitorii antreprenori, pentru a aduce cât mai multe clarificări în privinţa depunerii şi implementării cu succes a proiectelor.
Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmare prealabilă până vineri 26 mai, prin completarea formularului online

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.