Publicația industriei TECH regionale

Sesiune de informare – Programul Start-Up Nation România, 29 mai

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Iaşi (OTIMMC Iaşi) în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi (CCI Iaşi), cu sprijinul direct al BCR, vă invită să participaţi la sesiunea de informare având ca temă Programul START-UP NATION – ROMÂNIA.
Evenimentul va avea loc luni, 29 mai 2017, ora 10.00, la sediul Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, cu participarea experţilor din cadrul OTIMMC Iaşi.
În cadrul evenimentului se va discuta varianta actualizată a normelor de implementare a programului şi vor fi date răspunsuri la întrebările puse de viitorii antreprenori, pentru a aduce cât mai multe clarificări în privinţa depunerii şi implementării cu succes a proiectelor.
Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmare prealabilă până vineri 26 mai, prin completarea formularului online

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare