Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Școala informală de IT oferă în IAȘI premii de peste 2.900 euro la conferința You can make IT

Scoala-informala-de-IT-Iași-pinmagazine

În 24 mai la Fab Lab 3 by Adservio va avea loc You can make IT Iași, un eveniment organizat de Școala informală de IT pentru cei care îți doresc o reconversie profesională în IT. La eveniment s-au anunțat peste 100 de participanți, mentori și absolvenți ai școlii. Organizatorii pregătesc pentru cei prezenți și o serie de premii în valoare de peste 2900 euro.

Persoanele care își doresc să descopere lumea IT-ului sunt invitate la un eveniment dedicat comunității ieșene. Atmosfera informală și buna dispoziție va fi menținută de BOBI Dumitras, moderatorul evenimentului. Școala informală de IT va aduce mai aproape de public foști absolvenți cu experiențe reale din domeniul IT, mentori și alți invitați surpriză.

În plus, 5 participanți vor primi cadou prin extragerea la tombolă câte o bursă de școlarizare la unul dintre cele 5 cursuri de Intro in IT, fiecare în valoare de 598 euro. De asemenea, cei prezenți vor avea parte de gustări și oportunități de networking.

AGENDA EVENIMENTULUI:

Agenda

Eveniment prezentat într-o atmosferă informală de Bobi Dumitraș (Fără Zahăr)

17:30 – 18:00: Welcome coffee & înregistrare participanți

18:00 – 18:45: De la banking, construcții, vânzări, arte sau filosofie… la IT: cum a fost, povestesc absolvenții

18:45 – 19:15: Mentorul e cel care face ca lucrurile grele să pară ușoare: mentorii iau cuvântul

19:15 – 19:45: De ce angajează companiile de IT persoane care au făcut reconversie profesională

19:45 – 20:00: Tombolă & Sesiune de Q&A

20:00 – 20:30: Networking & food

 REZERVĂ-ȚI LOCUL GRATUIT:
https://scoalainformala.ro/you-can-make-it-iasi/

Școala informală de IT: Din primăvara anului 2015, am adus Școala informală de IT și la Iași. Dorinţa principală a fost de a ajuta comunitatea să valorifice oportunităţile de angajare generate de trendul ascendent ce se manifestă în industria IT&Software. În prezent, printr-o colaborare permanentă între angajatorii și mentorii noștri, punem la dispoziția celor care își doresc o carieră în IT resurse educaționale variate. Cursurile sunt integrate și adaptate la nevoile fiecărui participant. Mentorii noștri le oferă cursanților informaţii actuale din domeniu. De asemenea, îi pregătim pe noii absolvenți pentru selecția jobului și pregătirea pentru interviu, astfel încât cariera lor să fie cât mai aproape de succes.

Fab Lab Iași: Spațiile de coworking dezvoltate de Asociația Fab Lab Iași în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (Fab 1 din 2017), BCR (Fab 2 din 2020) și Adservio (Fab 2 din 2023) oferă scenarii de folosire flexibilă (zone de demonstrații / concursuri, co-working, makerspace, săli de cursuri și video/ conferinte, birouri dedicate) și funcționează ca o platformă independentă care catalizează inovația și colaborarea adresată comunității tehnice din Iași. Ambele locații sunt afiliate rețelei internaționale #FabLab de coworking și makerspace.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.