Publicația industriei TECH regionale

S-a deschis sesiunea de nominalizări pentru PIN AWARDS 2022

In 2 iunie 2022 va avea loc a VI-a ediție a PIN AWARDS, premiile anuale ale industriei regionale de IT&O. Până pe 26 mai sunt așteptate înscrierile pentru categoriile din acest an. Intrați pe www.pinawards.ro pentru a viziona categoriile și regulile concursului. Mult succes!

ZIARUL DE IASI

După trei ani, Gala Pin Awards se întoarce! Mai sunt doar două săptămâni până când Iaşul va afla cine sunt premianţii industriei locale de IT şi Outsourcing.

Pin Awards 2022 a deschis oficial sesiunea de nominalizări, astfel încât oricine poate face propuneri pentru firmele, proiectele sau persoanele din domeniul IT&O care merită premiate.

Un premiu special se va acorda în acest an IT-iştilor care au sărit în ajutorul ucrainenilor după izbucnirea războiului declanşat de Federaţia Rusă în Ucraina şi care au creat “Cel mai bun instrument digital pentru a ajuta refugiaţii ucraineni”.

Sorţii nu s-au decis încă, iar Iaşul, unul din cele mai importante centre IT din România, încă mai are timp să îşi propună candidaţii. Un juriu va stabili câştigătorii categoriilor propuse, iar premiile vor fi înmânate pe 2 iunie, în cadrul Galei PIN Awards, care va avea loc la Centrul de Evenimente Agora.

La categoria “Companii” vor fi acordate şase premii, pentru “Cea mai activă companie ITO din Moldova de Vest” (cu excepţia Iaşului), „Start-Up-ul anului”, „Noul concurent al anului”, „Compania IT a anului”, „Compania de externalizare a anului” şi pentru „Tranzacţia anului pentru o companie IT locală”.

„Excelenţa antreprenorială merită remarcată şi premiată. Sunt sigur că în căutarea celor mai bune proiecte vom ajunge, treptat, către noi zone de dezvoltare şi de încurajare a antreprenorilor autohtoni cu produse şi servicii inovative şi cu calitate crescută în mentenanţă, şi vom deveni un centru relevant la nivel continental”, crede fondatorul Arhipelago, Marius Alexa, care este şi membru în juriul PIN AWARDS 2022.

Categoria Proiecte va oferi premii pentru:

  • Iniţiativa educaţională a anului
  • Cea mai bună iniţiativă de branding pentru angajatori
  • Cea mai bună iniţiativă IT&O din Republica Moldova
  • Premiul pentru impactul în comunitate
  • Iniţiativa CSR a anului
  • Cel mai bun instrument digital pentru a ajuta refugiaţii ucraineni
  • Dezvoltarea biroului anului

Potrivit Eurostat, România este pe locul doi în Europa cu cea mai mare pondere a femeilor din IT (26%). Iar PIN Aawards 2022 oferă un premiu şi pentru Femeia anului în Industria IT şi de Outsourcing. Acest premiu este oferit în cadrul categoriei Persoane/Individual, alături de premiul pentru Managerul Anului şi de Premiul Special al Juriului.

„Iaşul trebuie să devină un oraş cu adevărat deschis investiţiilor, capabil să creeze, să atragă şi să reţină inteligenţa. Un oraş care să nu lipsească de pe harta europeană a oraşelor regionale de succes”, crede Dan Zaharia, senior consultant Extind.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.