Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

S-a deschis sesiunea de nominalizări pentru PIN AWARDS 2022

In 2 iunie 2022 va avea loc a VI-a ediție a PIN AWARDS, premiile anuale ale industriei regionale de IT&O. Până pe 26 mai sunt așteptate înscrierile pentru categoriile din acest an. Intrați pe www.pinawards.ro pentru a viziona categoriile și regulile concursului. Mult succes!

ZIARUL DE IASI

După trei ani, Gala Pin Awards se întoarce! Mai sunt doar două săptămâni până când Iaşul va afla cine sunt premianţii industriei locale de IT şi Outsourcing.

Pin Awards 2022 a deschis oficial sesiunea de nominalizări, astfel încât oricine poate face propuneri pentru firmele, proiectele sau persoanele din domeniul IT&O care merită premiate.

Un premiu special se va acorda în acest an IT-iştilor care au sărit în ajutorul ucrainenilor după izbucnirea războiului declanşat de Federaţia Rusă în Ucraina şi care au creat “Cel mai bun instrument digital pentru a ajuta refugiaţii ucraineni”.

Sorţii nu s-au decis încă, iar Iaşul, unul din cele mai importante centre IT din România, încă mai are timp să îşi propună candidaţii. Un juriu va stabili câştigătorii categoriilor propuse, iar premiile vor fi înmânate pe 2 iunie, în cadrul Galei PIN Awards, care va avea loc la Centrul de Evenimente Agora.

La categoria “Companii” vor fi acordate şase premii, pentru “Cea mai activă companie ITO din Moldova de Vest” (cu excepţia Iaşului), „Start-Up-ul anului”, „Noul concurent al anului”, „Compania IT a anului”, „Compania de externalizare a anului” şi pentru „Tranzacţia anului pentru o companie IT locală”.

„Excelenţa antreprenorială merită remarcată şi premiată. Sunt sigur că în căutarea celor mai bune proiecte vom ajunge, treptat, către noi zone de dezvoltare şi de încurajare a antreprenorilor autohtoni cu produse şi servicii inovative şi cu calitate crescută în mentenanţă, şi vom deveni un centru relevant la nivel continental”, crede fondatorul Arhipelago, Marius Alexa, care este şi membru în juriul PIN AWARDS 2022.

Categoria Proiecte va oferi premii pentru:

  • Iniţiativa educaţională a anului
  • Cea mai bună iniţiativă de branding pentru angajatori
  • Cea mai bună iniţiativă IT&O din Republica Moldova
  • Premiul pentru impactul în comunitate
  • Iniţiativa CSR a anului
  • Cel mai bun instrument digital pentru a ajuta refugiaţii ucraineni
  • Dezvoltarea biroului anului

Potrivit Eurostat, România este pe locul doi în Europa cu cea mai mare pondere a femeilor din IT (26%). Iar PIN Aawards 2022 oferă un premiu şi pentru Femeia anului în Industria IT şi de Outsourcing. Acest premiu este oferit în cadrul categoriei Persoane/Individual, alături de premiul pentru Managerul Anului şi de Premiul Special al Juriului.

„Iaşul trebuie să devină un oraş cu adevărat deschis investiţiilor, capabil să creeze, să atragă şi să reţină inteligenţa. Un oraş care să nu lipsească de pe harta europeană a oraşelor regionale de succes”, crede Dan Zaharia, senior consultant Extind.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.