R

Run 1K Fast & Fun Iasi – Editia I

Asociația Club Sportiv AtletIS a dezvoltat o comunitate importantă de alergători amatori la nivelul orașului Iași, la evenimentele organizate de noi participând peste 500 de persoane, atât adulți cât și copii.

În acest an dorim să organizăm o primă competiție de alergare, competiție care să adune în același loc pasionații de mișcare.

Evenimentul Sportiv 1k Run Fast & Fun – Ediția I, se va desfășura Duminică 22 Septembrie 2019, și va fi organizat de Asociația Club Sportiv AtletIS în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași. Ne dorim ca 1k Run – Fast & Fun Iași să devină un eveniment cu o vizibilitate națională ce va aduna peste 1000 de participanți, atât din țară, cât și din străinătate. Locul de desfășurare va fi Bulevardul Mangeron, de la intersecția cu Bulevardul Tudor Vladimirescu până la intersecția Podu Roș.

Ideea organizării unei competiții sportive de viteză, competiție sportivă care supune concurenții unui efort fizic și psihic deosebit, s-a născut din dorința de a face cunoscut practicanților acestui sport la nivel de amatori a efortului depus în competiții cât și în antrenamente de către sportivii de performanță, efort ce este unul foarte susținut. 

Asociația Club Sportiv AtletIS urmărește, ca în urma acestui eveniment să poată susține activitatea grupelor de copii din cadrul secției de atletism (AtletIS Junior). Un alt scop este acela de a atrage cât mai multe persoane spre o viață activă și promovarea orașului Iași.

Evenimentul, având ca zonă desfășurare Campusul Studențesc și perioada restanțelor de toamnă și imediat înaintea unui început de an universitar va atrage foarte mulți studenți, o categorie importantă pentru societate. Concursul tratează cu atenție această categorie socială oferind categorii separate de premiere pentru studenți.

Competiția include probe:

  * Cursa individuală – alergare pe distanța de 1km;

  * Ștafetă Mixt (3 x 1km) – alergare pe distanța de 3km;

  * Ștafeta Familiei – 3 membri dintre care cel puțin 1 copil;

Pe lângă probele mai sus menționate ne dorim amenajarea unor spații complementare pentru desfășurarea altor probe atletice și a altor activități din ramuri sportive diferite:

  * Săritura în lungime de pe loc

  * Curse de biciclete fără pedale, role, trotinete pentru copii;

  * Jocuri de baschet;

Pentru mai multe informații vă invităm să consultați:

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.