Publicația industriei TECH regionale

RTB House are un nou Director Financiar în persoana lui Aleksander Baryś

Baryś, un bun executiv și consilier strategic, va orienta compania către creștere financiară 

RTB House, o companie globală care oferă soluții de marketing de ultimă oră pentru branduri de top din întreaga lume, anunță numirea lui Aleksander Baryś, un bun executiv și consilier strategic, în funcția de Director Financiar și selectarea acestuia pentru a fi membru al Consiliului de Administrație al companiei. În noul său rol, Baryś va supraveghea operațiunile financiare, va gestiona relațiile cu investitorii la nivel global, va consilia și va conduce activitățile M&A și, totodată, va oferi îndrumări strategice pentru a se asigura că RTB House continuă să avanseze în creșterea financiară rapidă, dar și expansiunea mondială a pieței.

Până în prezent, Baryś a ocupat diferite funcții de conducere și de membru al Consiliului de Administrație în organizațiile mari începând cu anul 2008. El are o experiență vastă în finanțe corporative, trezorerie, planificare financiară și analiză, relațiile cu investitorii, planificarea strategică și managementul riscului. Baryś se alătură RTB House din Boryszew S.A., o companie listată la Bursa de valori din Varșovia, unde acesta a ocupat rolurile de Director Financiar, dar și de membru al Consiliului de Administrație. Baryś a absolvit Școala de Economie din Varșovia și, ulterior, a urmat un master în același domeniu.

„Suntem foarte încântați să îi urăm <Bun venit la RTB House!> lui Aleksander, unde suntem siguri că va avea un impact imediat în ceea ce privește creșterea rapidă la scală globală a companiei”, a declarat Robert Dyczkowski, CEO al RTB House. „Suntem deosebit de impresionați de abilitatea lui Aleksander de a ocupa o funcție financiară într-un business complex, lider în domeniu, menținând, în același timp, focusul pe clienții companiei.”

În acest an, RTB House a avut onoarea de a fi premiat cu un Gold Stevie Award® pentru „Inovația anului”, ca urmare a realizării celor mai creative bannere sociale, dar și cu un Silver Stevie Award® pentru „Soluția de inteligență artificială / mașină de învățare” pentru noua sa invenție „anunțurile Snippet”, care au fost dezvoltate de departamentele de marketing și creație. Compania a primit, de asemenea, un Silver Stevie Award® pentru „Cea mai inovatoare companie a anului” (până la 2.500 de angajați), distincție pe care a primit-o și în anul 2018. RTB House s-a clasat ca fiind una dintre primele 25 de companii cu cea mai rapidă creștere din sectorul tehnologic al Europei în cadrul listei Financial Times’ FT1000, pentru al doilea an consecutiv. 

„Sunt foarte impresionat de succesul RTB House și nu-mi pot imagina alt moment mai interesant în care să mă alătur companiei”, a declarat Aleksander Baryś, noul Director Financiar. „Oferind soluții de deep learning marketing, care se adaptează nevoilor clienților, compania este lider prin modul în care schimbă industria marketing-ului. Ca parte a echipei RTB House, aștept cu nerăbdare să mă confrunt cu noile provocări din industrie, dar și să ajut, având un impact pozitiv în creșterea la nivel globală a companiei.”

Despre Aleksander Baryś

Aleksander Baryś, Director Financiar al RTB House, are o vastă experiență în finanțe corporative, planificare financiară și analiză, relațiile cu investitorii, planificare strategică și managementul riscului. Acesta este membru al ACCA (Asociația contabililor autorizați) și al societății CFA Poland. În plus, Baryś deține prestigiosul titlu al CFA Chartered Financial Analyst® și este un membru al Consiliului din Consiliul de supraveghere al ZORTRAX S.A.

Înainte de a adera la RTB House, Baryś a fost Director Financiar și membru al Consiliului de Administrație al Boryszew S.A., care este listat la Bursa de valori din Varșovia. Înainte de a deține această poziție, între 2009 și 2016, el a fost asociat cu grupul CIECH și a deținut următoarele poziții: Director Finanțe și Contabilitate (2009-2014), Președinte al Consiliului de Administrație al grupului Soda Deutschland CIECH (2014-2016), Director al Consiliului de Conducere în cadrul CIECH S.A. și membru al consiliilor de supraveghere ale societăților din grupul CIECH (2016). În plus, între 2003 și 2008, Baryś a fost Operator Financiar pentru Basell Orlen Polyolefins SP și Director Adjunct pentru Unipetrol la PKN ORLEN S.A., parte a PKN ORLEN Capital Group.

Despre RTB House 

RTB House este o companie globală care oferă tehnologii de ultimă oră în marketing pentru branduri de top din întreaga lume. Cu motor propriu de cumpărare a reclamelor, RTB House este prima și singura companie care operează în întregime cu algoritmi deep learning și permite agenților de publicitate să genereze rezultate remarcabile și să își atingă obiectivele pe termen scurt, mediu și lung. 

Fondată în 2012, echipa RTB House este formată din peste 500 de specialiști în peste 30 de locații din întreaga lume: New York, Londra, Tokyo, Singapore, São Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai și Varșovia. Derulează campanii pentru mai mult de 1.600 de clienți din regiunea EMEA, APAC și America. Din 2018, după dezvoltarea cu succes a algoritmilor 100% deep learning, RTB House a creat două divizii, independente de departamentul de R&D, orientate spre inovarea în soluții pentru tehnologii de marketing. AI Marketing Lab oferă un mediu pentru inventarea și perfecționarea soluțiilor de marketing. De asemenea, Creatives Lab a fost creat pentru a oferi suport pentru formatele dinamice precum crearea de conținut video și dislay care pot fi adaptate perfect nevoilor unui consumator. Aflați mai multe detalii accesând www.rtbhouse.com.  

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare