Publicația industriei TECH regionale

Record de candidați la Târgul de Cariere Iași 

Târgul de Cariere Iași a avut loc în 8 și 9 martie la Palas Mall. 8200 de persoane interesate au fost prezente la eveniment. Cele mai active companii de pe piață au recrutat în cele două zile: Accenture, Almaviva Services, ESET, SCC Services, Lidl, Conduent, Faurecia, EON, EZLO Romania, VEO Worldwide Services, Kuka, Amazon, Xerox, Delphi Technologies, Expleo Group, Alten, Centrul Educațional Unirea, Elflein Transport & Logistik, UniCredit Bank, Randstad Romania, Firecredit, ArcelorMittal Iași sau Bosch Automotive. Au fost disponibile peste 2000 de job-uri, din domeniile Automotive, Retail, Resurse Umane, Energie, Inginerie, Financiar-Bancar, Call Center sau IT.

Recrutarea s-a făcut într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Feedback-ul participanților aflați în căutarea unui loc de muncă a fost unul pozitiv în ceea ce privește utilizarea aplicației prin intermediul căreia au aplicat cu CV-ul digitalizat la toate job-urile de care au fost interesați.
“Târgul de Cariere Iași a fost primul eveniment din acest sezon. Ne bucurăm că am început la Iași cu un nou frecord de participanți. Dacă în toamnă am avut 7000 de persoane la eveniment, un alt record pentru noi, acum l-am doborât pe anteriorul. Așteptăm să revenim în toamnă, cu și mai multe oportunități profesionale.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
 
Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.
 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro