Publicația industriei TECH regionale

Programul KPMG Startup Grow Pad si-a selectat primele startup-uri

NiftyLAS, iFactor, Jobful și Box2M sunt cele 4 startup-uri acceptate în programul KPMG Startup Grow Pad, lansat de KPMG România în parteneriat cu Spherik Accelerator, la începutul lunii mai.

Peste 100 de startup-uri au aplicat în primă fază, dintre care 4 au trecut de etapa de interviu și vor începe etapa de accelerare, care se va încheia la finele acestui an.

Startup-urile selectate în primul program sunt:

  1. NiftyLAS susține companiile prin automatizarea activităților administrative din departamentul de training și oferă unelte prin care echipa să mențină controlul asupra bugetului și să planifice cursurile cât mai eficient, pe tot parcursul anului. Echipele care se ocupă de organizarea sesiunilor de training în cadrul companiilor mari utilizează în continuare soluții de email, Excel, calendare și, uneori, notițe pe hârtie pentru a-și îndeplini munca. Nifty reprezintă alternativa simplă și eficientă pentru reformarea acestui mod de lucru.
  2. iFactor este prima piață de tranzacționare online a facturilor la termen din România. Aici, orice IMM activ, indiferent de mărime, are posibilitatea să transforme facturile emise de către clienții săi, cu termene de plată de până la 180 de zile, în numerar, în doar 2 zile.
  3. Jobful este o platformă inovativă dedicată tinerilor profesioniști din România, care schimbă modul în care aceștia sunt recrutați. Jobful creează o experientă de joc pentru candidați, în care aceștia sunt evaluați pe baza diferitelor abilitați cheie, prin intermediul unor misiuni. Platforma ajută recrutorii să găsească imediat candidații relevanți pentru rolurile disponibile și să valideze interesul acestora în mai puțin de 48 de ore.
  4. Box2m este o soluție axată pe design și dezvoltare inovativă de dispozitive IoT și software specializat pentru monitorizare, măsurare, control și automatizare industrială. Ca model de business, BOX2M se adresează corporațiilor și administrației publice și oferă soluții pentru verticalele de energie, telecomunicații, utilități și infrastructuri critice, lucrând cu operatorii de infrastructură, furnizorii de servicii și integratorii de sistem.  

Fiecare startup beneficiază de un sprijin personalizat în baza obiectivelor de dezvoltare agreate. Astfel, acestea vor avea acces la experți care îi vor ajuta să planifice următorii pași pentru a-și dezvolta afacerile, inclusiv asistență în a identifica potențiali clienți sau pentru a obține finanțare.
René Schöb, Tax Partner la KPMG Romania explică: “Suntem încântați de calitatea excepțională a startup-urilor care au aplicat pentru a se alătura programului nostru de accelerare. Mediul antreprenorial din România este deosebit de dinamic și alimentat în mod constant de generații noi de viitori lideri în afaceri. Procesul complex de evaluare, care a urmat, a selectat aplicanții pentru care considerăm că KPMG poate să aducă cea mai mare valoare de know-how din partea rețelei noastre globale și locale. Scopul programului este de a contribui la dezvoltarea lor și de a le oferi oportunități excelente și după perioada de accelerare.”
KPMG Startup Grow Pad este o un proiect al KPMG România, dezvoltat de Spherik Accelerator, cu scopul de a facilita dezvoltarea startup-urilor locale și de a le ajuta să devină competitive la nivel regional. Programul se  adresează acelor startup-uri cu focus pe automatizare de procese, servicii financiare și servicii B2B, în industriile în care KPMG are expertiză și clienți.

Alte startup-uri interesate de KPMG Startup Grow Pad pot aplica în continuare pe site-ul programului: https://spherikaccelerator.com/startup-growpad/

Dacă vrei să afli mai multe despre evenimentele business și nu numai, click aici.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro