Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Primul concurs foto dedicat clădirilor de birouri din Iași

Platforma Birouri Vii (www.birourivii.ro) a organizat primul concurs foto dedicat clădirilor de birouri din Iași, o provocare pentru fotografi de a surprinde în cadre inedite, alb-negru, cele mai frumoase birouri din orașul Iași, fie ele clădiri istorice, contemporane sau nonconformiste.
„Prin acest concurs punem în valoare arhitectura clădirilor de birouri din Iaşi, atât pentru cele moderne, verzi şi inteligente cât şi pentru cele istorice renovate”, a declarat Dan Zaharia, fondator Birouri Vii şi senior consultant al companiei Extind.
S-au înregistrat 305 voturi pentru cele 13 fotografii alb-negru cu exterioare de clădiri de birouri din Iași înscrise la concursul organizat de platforma Birouri Vii. Cele mai fotografiate clădiri de birouri din cadrul concursului au fost: ARIA Office, IDEO, Tester, Sandru Office, Tudor Center, RATP, SRI, UBC 1-3-4, Moldova Center, Centris, Bursa Moldovei, PixelGrade.
Pe primele trei locuri s-au clasat:
1. Clădire birouri Gemini CAD Systems – foto: Ana Vârcan
Sediul din Copou al companiei Gemini CAD Systems este o clădire în care inspirația nu te părăsește nici o clipă, totul fiind proiectat în spirit ecologic, folosind la maximum lumina și ventilația
naturală. Ana Vîrcan, pasionată în timpul liber de fotografie, este Senior CAD Engi-neer
2. clădire birouri Bursa Moldovei – foto: Gelu Gopșa
Clădirea „Bursa Moldovei” are o fațadă lentilă caracterizată prin orizontalitate ce se încheie la intersecția străzilor Bărboi cu Elena Doamna printr-un gest îndrăzneț, generat de conturul frânt al peretelui cortină. În acest punct, linia dinamică a lentilei de sticlă și ritmicitatea elementelor de fațadă pun în valoare ascensiunea accesului în clădire. Gelu Gopșa (39 ani) conduce Atelierul de Arhitectura GT ARHITECT infiintat in 2004.
3. clădiri birouri Sandru + ARIA – foto: Ionel Neică
Pentru Ionel Florin (37 ani) fotografia a devenit un hobby care în timp a căpătat o importanță din ce in ce mai mare.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.