Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
PRIMA ediție a acceleratorului de start-up-uri pentru liceeni IXPERIMENT, în Iasi - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

PRIMA ediție a acceleratorului de start-up-uri pentru liceeni IXPERIMENT, în Iasi

iXperiment promovează antreprenoriatul și oferă sprijinul necesar celor mai creativi și ambițioși adolescenți pentru a face primii pași spre afacerea proprie. Acceleratorul se adresează liceenilor din județul Iasi, iar elevii selectați în urma depunerii aplicațiilor vor beneficia gratuit de resursele necesare pentru a-și lansa ideiile pe piață, fiind ghidați de antreprenori și experți de la nivel național.

Cum mă înscriu?

Ești curios să înveți mai multe despre lumea antreprenoriatului? Dorești să lansezi o afacere împreună cu prietenii tăi și oameni de afaceri de succes din România? Sau ai deja o idee de afacere, însă nu știi cum să începi să îi dai viață Completează acest formular până în data de 20 februarie, ora 24:00 și alătură-te comunității noastre!

FORMULAR DE APLICAȚIE
http://bit.ly/ixperimentIasi

Ediția iXperiment 2020  va avea loc in perioada februarie – iunie 2020:

💡 Ideate – 28-29 februarie (intelegerea problemelor identificate, dezvoltarea unor ipoteze initiale, brainstorming, teambuilding)
💎 Innovate – 20-21 martie (market research, inovație, prototipuri)
💰 Initiate – 24-25 aprilie (instrumente financiare, fundraising)
🎤 Iterate – 8 mai (marketing, pitching)
🏆 Competiția Finală iXperiment – iunie

În cadrul fiecărei sesiuni, participanții vor trece printr-o alta etapă a lansării propriilor afaceri, iar între sesiuni, aceștia vor continua să lucreze la business-urile lor, cu ajutorul mentorilor iXperiment (antreprenori de succes din Romania), cum ar fi:

  • Alexandru Holicov (fondator ADSERVIO)
  • Andrei Danila (fondator CODE932)
  • Dora Morhan (GENERAL MANAGER  PLEIADA BOUTIQUE HOTEL)
  • Georgiana Dragomir (MANGING  DIRECTOR GRAPEFRUIT) 
  • Florin Cardasim  (Co-Fondator CODECAMP, NDR, TBNR)

La sfârșitul programului va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia toți participanții vor fi premiați. De asemenea, vom selecta 🏆Best iXperiment Startups🏆, iar echipele câștigătoare vor obține investiții pentru a-și crește afacerile.

DESPRE IXPERIMENT
iXperiment este primul accelerator de start-up-uri creat pentru elevii de liceu din România, fiind o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat. Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care pot rezolva problemele societății, îmbunătăți viețile oamenilor și crea inovație. Pentru a da viață acestor idei, iXperiment-erii obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.