Publicația industriei TECH regionale

PRIMA ediție a acceleratorului de start-up-uri pentru liceeni IXPERIMENT, în Iasi

iXperiment promovează antreprenoriatul și oferă sprijinul necesar celor mai creativi și ambițioși adolescenți pentru a face primii pași spre afacerea proprie. Acceleratorul se adresează liceenilor din județul Iasi, iar elevii selectați în urma depunerii aplicațiilor vor beneficia gratuit de resursele necesare pentru a-și lansa ideiile pe piață, fiind ghidați de antreprenori și experți de la nivel național.

Cum mă înscriu?

Ești curios să înveți mai multe despre lumea antreprenoriatului? Dorești să lansezi o afacere împreună cu prietenii tăi și oameni de afaceri de succes din România? Sau ai deja o idee de afacere, însă nu știi cum să începi să îi dai viață Completează acest formular până în data de 20 februarie, ora 24:00 și alătură-te comunității noastre!

FORMULAR DE APLICAȚIE
http://bit.ly/ixperimentIasi

Ediția iXperiment 2020  va avea loc in perioada februarie – iunie 2020:

💡 Ideate – 28-29 februarie (intelegerea problemelor identificate, dezvoltarea unor ipoteze initiale, brainstorming, teambuilding)
💎 Innovate – 20-21 martie (market research, inovație, prototipuri)
💰 Initiate – 24-25 aprilie (instrumente financiare, fundraising)
🎤 Iterate – 8 mai (marketing, pitching)
🏆 Competiția Finală iXperiment – iunie

În cadrul fiecărei sesiuni, participanții vor trece printr-o alta etapă a lansării propriilor afaceri, iar între sesiuni, aceștia vor continua să lucreze la business-urile lor, cu ajutorul mentorilor iXperiment (antreprenori de succes din Romania), cum ar fi:

  • Alexandru Holicov (fondator ADSERVIO)
  • Andrei Danila (fondator CODE932)
  • Dora Morhan (GENERAL MANAGER  PLEIADA BOUTIQUE HOTEL)
  • Georgiana Dragomir (MANGING  DIRECTOR GRAPEFRUIT) 
  • Florin Cardasim  (Co-Fondator CODECAMP, NDR, TBNR)

La sfârșitul programului va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia toți participanții vor fi premiați. De asemenea, vom selecta 🏆Best iXperiment Startups🏆, iar echipele câștigătoare vor obține investiții pentru a-și crește afacerile.

DESPRE IXPERIMENT
iXperiment este primul accelerator de start-up-uri creat pentru elevii de liceu din România, fiind o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat. Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care pot rezolva problemele societății, îmbunătăți viețile oamenilor și crea inovație. Pentru a da viață acestor idei, iXperiment-erii obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro