Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
PRIMA ediție a acceleratorului de start-up-uri pentru liceeni IXPERIMENT, în Iasi - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

PRIMA ediție a acceleratorului de start-up-uri pentru liceeni IXPERIMENT, în Iasi

iXperiment promovează antreprenoriatul și oferă sprijinul necesar celor mai creativi și ambițioși adolescenți pentru a face primii pași spre afacerea proprie. Acceleratorul se adresează liceenilor din județul Iasi, iar elevii selectați în urma depunerii aplicațiilor vor beneficia gratuit de resursele necesare pentru a-și lansa ideiile pe piață, fiind ghidați de antreprenori și experți de la nivel național.

Cum mă înscriu?

Ești curios să înveți mai multe despre lumea antreprenoriatului? Dorești să lansezi o afacere împreună cu prietenii tăi și oameni de afaceri de succes din România? Sau ai deja o idee de afacere, însă nu știi cum să începi să îi dai viață Completează acest formular până în data de 20 februarie, ora 24:00 și alătură-te comunității noastre!

FORMULAR DE APLICAȚIE
http://bit.ly/ixperimentIasi

Ediția iXperiment 2020  va avea loc in perioada februarie – iunie 2020:

💡 Ideate – 28-29 februarie (intelegerea problemelor identificate, dezvoltarea unor ipoteze initiale, brainstorming, teambuilding)
💎 Innovate – 20-21 martie (market research, inovație, prototipuri)
💰 Initiate – 24-25 aprilie (instrumente financiare, fundraising)
🎤 Iterate – 8 mai (marketing, pitching)
🏆 Competiția Finală iXperiment – iunie

În cadrul fiecărei sesiuni, participanții vor trece printr-o alta etapă a lansării propriilor afaceri, iar între sesiuni, aceștia vor continua să lucreze la business-urile lor, cu ajutorul mentorilor iXperiment (antreprenori de succes din Romania), cum ar fi:

  • Alexandru Holicov (fondator ADSERVIO)
  • Andrei Danila (fondator CODE932)
  • Dora Morhan (GENERAL MANAGER  PLEIADA BOUTIQUE HOTEL)
  • Georgiana Dragomir (MANGING  DIRECTOR GRAPEFRUIT) 
  • Florin Cardasim  (Co-Fondator CODECAMP, NDR, TBNR)

La sfârșitul programului va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia toți participanții vor fi premiați. De asemenea, vom selecta 🏆Best iXperiment Startups🏆, iar echipele câștigătoare vor obține investiții pentru a-și crește afacerile.

DESPRE IXPERIMENT
iXperiment este primul accelerator de start-up-uri creat pentru elevii de liceu din România, fiind o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat. Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care pot rezolva problemele societății, îmbunătăți viețile oamenilor și crea inovație. Pentru a da viață acestor idei, iXperiment-erii obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare