Publicația industriei TECH regionale

S-a dat startul competiției Premiile „Acceleratorul de întreprinderi sociale”

Accelerator, pinmagazine

În cadrul Galei, vor fi premiate întreprinderi sociale, companii private sau furnizori de servicii de suport în domeniul economiei sociale, în cadrul a 6 categorii.

Gala „Acceleratorul de întreprinderi sociale” este prima competiție care are loc la Iași și care își propune să pună în lumina reflectoarelor operatorii economici care își îndreaptă viziunea și acțiunile către o dezvoltare durabilă și responsabilă.

Gala se va desfășura sub forma unei secțiuni în cadrul Conferinței Europene de Antreprenoriat Social – Enterprising for Tomorrow, ce va avea loc pe data de 17 aprilie 2024 și care va reuni sute de participanți din țară și străinătate. Evenimentul este organizat de Fundația „Alături de Voi” România.

Organizatorii competiției au propus 6 categorii, unde se pot înscrie companii din înreaga Românie:

1.  Întreprinderi sociale cu impact de mediu

  1. Companii responsabile cu impact de mediu 
  2. Întreprinderi sociale cu impact în domeniul incluziunii sociale
  3. Companii cu rezultate în domeniul achizițiilor sociale
  4. Furnizori de servicii de suport pentru dezvoltarea economiei sociale
  5. Premiul special pentru inovare socială


Înscrierea în competiție poate fi făcută prin auto-nominalizare sau nominalizare de către un terț. Întregistrarea aplicației se face exclusiv online prin completarea formularului disponibil pe pagina https://conferinta.alaturidevoi.ro/ro/premiileacceleratorul„Această competiție își propune să recunoască și să promoveze acele organizații și afaceri care urmăresc nu doar succesul financiar, ci aduc și contribuții semnificative la rezolvarea problemelor sociale și de mediu. Evenimentul, nu numai că recunoaște excelența în practicile sociale și de mediu, dar și încurajează formarea unei comunități de lideri și antreprenori care își unesc eforturile pentru construirea unui viitor mai echitabil și mai sustenabil”, spun organizatorii.


Pe 5 februarie ianuarie 2024 s-a dat startul competiției, iar perioada de înscriere este până pe 15 martie 2024. Premierea câștigătorilor va avea loc, pe 17 aprilie, la Conferința „Enterprising for Tomorrow”, în cadrul Galei “Acceleratorul de Întreprinderi Sociale”.  

Premiile „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” – Conferinta ADV Romania (alaturidevoi.ro)

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.