Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Premieră pe piața de piatră naturală la nivel internațional: PIATRAONLINE lansează primul tur audio și realitate virtuală pentru vizitatorii showroom-ului - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Premieră pe piața de piatră naturală la nivel internațional: PIATRAONLINE lansează primul tur audio și realitate virtuală pentru vizitatorii showroom-ului

PIATRAONLINE, cel mai mare magazin cu produse din piatră naturală, lansează în premieră pentru piața de profil din întreaga lume turul audio ghidat în showroom. Această funcționalitate are rolul de a oferi suport vizitatorilor, prin explicații despre produsele expuse, și completează cu informații utile decizia de cumpărare a fiecărui client și nu numai.

PIATRAONLINE – showroom cu tur audio și VR pentru o experiență de cumpărături unică 

Magazinul PIATRAONLINE lansează o funcționalitate specială pentru clienții săi prin introducerea în showroom a turului audio. Audioturul oferă vizitatorilor informații despre produsele expuse, oferind experiența unei vizite într-un muzeu de piatră naturală. 

Audioturul este o experiență multisenzorială ce poate fi personalizată de către fiecare vizitator în funcție de timpul pe care îl poate aloca sau de zonele de interes. Întregul tur durează o oră, însă vizitatorii pot să aleagă secvențele pe care își doresc să le asculte, în funcție de zonele în care merg, atât în showroom-ul interior, cât și în pavilion. De asemenea, există posibilitatea de a asculta recomandările doar pentru anumite produse. 

Experiența din showroom-ul PIATRAONLINE va fi completată de modulul VR, prin care clienții pot interacționa într-un mod inedit cu produsele expuse și pot face o incursiune în apartamentul #dreambuilders (www.dreambuilders.piatraonline.ro).

„Ne dorim să aducem cât mai aproape două elemente care multora le-ar părea diferite: piatra naturală și tehnologia. Iubim natura și frumusețile pe care le are de oferit, așa cum este piatra, materialul cu care lucrăm de atâta vreme. În egală măsură, suntem fani ai tehnologiei. De aceea, suntem mereu în pas cu tendințele și suntem bucuroși să le aducem aproape și de clienții noștri. 

Vrem ca fiecare vizită în showroom-ul nostru să fie o experiență aparte, prin care să împărtășim cu fiecare client pasiunea pentru piatră naturală. Scopul nostru este să facem cât mai cunoscută povestea fiecărei bucăți de piatră expusă, mai ales că aducem produse din țări din toate colțurile lumii”, a declarat Mariana Constantinescu-Brădescu, cofondatoare PIATRAONLINE.

Audioturul va fi disponibil permanent în showroom-ul PIATRAONLINE situat pe Aleea Teișani nr. 137A, București. În showroom sunt disponibile peste 1.500 de repere. 

Un tur al faptelor bune, în campania Rock Star for Good Causes

Fiecare corner din showroom-ul PIATRAONLINE dedicat țărilor incluse în expoziție: Brazilia, India, Spania, Egipt sau Turcia este parte din campania de responsabilitate socială Rock Star for Good Causes, realizată în parteneriat cu Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Astfel, oricine postează o fotografie de la cornerele marcate și folosește haștagul dedicat fiecărei țări, respectiv #[NUMELE ȚĂRII]ontherocks (#SPAINontherocks, #INDIAontherocks), dă binele mai departe. Pentru fiecare like, share și comment PIATRAONLINE donează 1 euro, 2 euro sau 3 euro, iar banii astfel strânși vor fi direcționați prin intermediul Fundației Inovații Sociale Regina Maria către 50 de copii cu dizabilități care vor beneficia de tratament stomatologic gratuit. 

Mai mult, PIATRAONLINE este alături de Fundația Inovații Sociale Regina Maria și prin implicarea directă și susținerea Galei „Din inimă pentru viitor”, care va avea loc pe 18 octombrie 2019 la București. Mai multe detalii pot fi consultate accesând site-ul fundatiareginamaria.ro.   

Despre PIATRAONLINE

Înființat în 2007, PIATRAONLINE este primul și cel mai mare magazin online de piatră naturală din România. Compania importă cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii, având furnizori din țări precum India, Brazilia, Spania sau Vietnam. Pe lângă magazinul online – www.piatraonline.ro – compania deține și un showroom integrat cu depozit și platformă logistică în București, cu o suprafață de peste 1.800 mp, unde clienții pot găsi peste 1.500 de repere.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.