Publicația industriei TECH regionale

Premianții Industriei Regionale de IT& Outsourcing „PIN Awards 2019”

Aflați la cea de-a IV-a ediţie PIN Awards, pe 21 mai, am aflat cine sunt câştigătorii de la cele 14 categorii. Gala de premiere a avut loc de la ora 18.00, la hotel Unirea Iaşi, evenimentul din acest an având în vedere în principal femeile de afaceri din tehnologie (#WomeninTechnology), acestora fiindu-le rezervate două categorii speciale. Juriul, format din 29 de lideri de opinie şi stakeholderi în industria IT & Outsourcing, au decis ca premiile să ajungă în acest an la mai multe companii de profil.

Astfel, la categoria „Office Fit-out of the Year”, care premiază cele mai reuşite proiecte de amenajare a birourilor, a ajuns la „ENDAVA”, la categoria „Education Program of the Year”, acordat pentru proiecte educaţionale cu impact în comunitate, a fost acordat pentru proiectul „ŞCOALA INFORMALA DE IT”, iar la categoria „Top Employer Branding Initiative”, care se adresează companiei cu cel mai activ program de marketing pentru brandul de angajator a fost acordat companiei „CENTRIC”. La categoria „Emerging City of the Year in Eastern Romania”, care premiază oraşul cu cea mai mare ascensiune pentru industria ITO, a fost premiat oraşul Suceava, cu menţiunea că premiul nu putea fi acordat Iaşului, iar la categoria „Best ITO initiative in R.Moldova” a fost premiat „MOLDOVA IT PARK”.

Un alt premiu a fost oferit companiilor ITO care au deschis birouri în Iaşi şi s-au implicat în dezvoltarea comunităţii tehnologice. Astfel, la categoria „New Entrant of the Year” premiul a ajuns la „OSRAM CONTINENTAL”, iar la categoria „Start-up of the Year” premiul a ajuns la „PIXTELLER”. De asemenea, compania IT a anului a fost declarată „CRF HEALTH”, fiind analizată, pe lângă performanţele de business, şi activităţile dedicate angajaţilor şi comunităţii, iar „Outsourcing Company of the Year” a fost declarată compania „SCC SERVICES ROMANIA”. Pe lângă premiile acordate proiectelor sau companiilor, în cadrul Galei au fost premiaţi manageri sau oameni de afaceri. Astfel, Premiul pentru întreaga activitate a fost acordat lectorului universitar dr. Marcel Roman, Director Departament Matematică – Informatică de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, iar managerul anului 2018 a fost declarat Gabriel Manole, director al OSRAM Continental.  

La secţiunea Premii speciale, Premiul special al juriului, care se acordă iniţiativelor cu impact semnificativ pentru creşterea gradului de atractivitate a regiunii şi dezvoltarea industriei de ITO, a fost acordat proiectului SILK DISTRICT – powered by Prime Kapital, iar la categoria „Corporate Woman of the Year”, care se adresează femeilor manager în companii ITO, a fost desemnată câştigătoare Raluca Moiseanu de la Product Owner Lead TiVo România. De asemenea, la categoria „Femeia antreprenor a anului” a fost desemnată Georgiana Dragomir, CEO Grapefruit.

Premiile „PIN Awards” sunt acordate anual şi răsplătesc companiile de succes, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul creativ, evenimentele comunitare relevante, precum şi proiectele durabile ale mediului academic.

Articol preluat de pe ziaruldeiasi.ro

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro