Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Premianții Industriei Regionale de IT& Outsourcing „PIN Awards 2019” - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Premianții Industriei Regionale de IT& Outsourcing „PIN Awards 2019”

Aflați la cea de-a IV-a ediţie PIN Awards, pe 21 mai, am aflat cine sunt câştigătorii de la cele 14 categorii. Gala de premiere a avut loc de la ora 18.00, la hotel Unirea Iaşi, evenimentul din acest an având în vedere în principal femeile de afaceri din tehnologie (#WomeninTechnology), acestora fiindu-le rezervate două categorii speciale. Juriul, format din 29 de lideri de opinie şi stakeholderi în industria IT & Outsourcing, au decis ca premiile să ajungă în acest an la mai multe companii de profil.

Astfel, la categoria „Office Fit-out of the Year”, care premiază cele mai reuşite proiecte de amenajare a birourilor, a ajuns la „ENDAVA”, la categoria „Education Program of the Year”, acordat pentru proiecte educaţionale cu impact în comunitate, a fost acordat pentru proiectul „ŞCOALA INFORMALA DE IT”, iar la categoria „Top Employer Branding Initiative”, care se adresează companiei cu cel mai activ program de marketing pentru brandul de angajator a fost acordat companiei „CENTRIC”. La categoria „Emerging City of the Year in Eastern Romania”, care premiază oraşul cu cea mai mare ascensiune pentru industria ITO, a fost premiat oraşul Suceava, cu menţiunea că premiul nu putea fi acordat Iaşului, iar la categoria „Best ITO initiative in R.Moldova” a fost premiat „MOLDOVA IT PARK”.

Un alt premiu a fost oferit companiilor ITO care au deschis birouri în Iaşi şi s-au implicat în dezvoltarea comunităţii tehnologice. Astfel, la categoria „New Entrant of the Year” premiul a ajuns la „OSRAM CONTINENTAL”, iar la categoria „Start-up of the Year” premiul a ajuns la „PIXTELLER”. De asemenea, compania IT a anului a fost declarată „CRF HEALTH”, fiind analizată, pe lângă performanţele de business, şi activităţile dedicate angajaţilor şi comunităţii, iar „Outsourcing Company of the Year” a fost declarată compania „SCC SERVICES ROMANIA”. Pe lângă premiile acordate proiectelor sau companiilor, în cadrul Galei au fost premiaţi manageri sau oameni de afaceri. Astfel, Premiul pentru întreaga activitate a fost acordat lectorului universitar dr. Marcel Roman, Director Departament Matematică – Informatică de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, iar managerul anului 2018 a fost declarat Gabriel Manole, director al OSRAM Continental.  

La secţiunea Premii speciale, Premiul special al juriului, care se acordă iniţiativelor cu impact semnificativ pentru creşterea gradului de atractivitate a regiunii şi dezvoltarea industriei de ITO, a fost acordat proiectului SILK DISTRICT – powered by Prime Kapital, iar la categoria „Corporate Woman of the Year”, care se adresează femeilor manager în companii ITO, a fost desemnată câştigătoare Raluca Moiseanu de la Product Owner Lead TiVo România. De asemenea, la categoria „Femeia antreprenor a anului” a fost desemnată Georgiana Dragomir, CEO Grapefruit.

Premiile „PIN Awards” sunt acordate anual şi răsplătesc companiile de succes, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul creativ, evenimentele comunitare relevante, precum şi proiectele durabile ale mediului academic.

Articol preluat de pe ziaruldeiasi.ro

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.