Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Pilotul de F1 Sebastian Vettel si Jaron Lanier, “părintele realității virtuale”, printre speakerii evenimentului Cognizant Softivision

Programmers’ Week va prezenta o conferinta virtuala speciala „Frontrunner” pe 21 septembrie, alaturi de peste 50 de Tech Talks pe parcursul lunii septembrie.

Printre vorbitorii anuntati se numara celebrul pilot de Formula 1, Aston Martin Cognizant, Sebastian Vettel, “pionerul realitatii virtuale”, Jaron Lanier, fondatorul Techonomy, David Kirkpatrick si multi altii.

Cognizant Softvision, divizia de inginerie digitala integrata a Cognizant (Nasdaq: CTSH), una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume, a anuntat astazi speakerii si agenda Programmers’ Week, eveniment aflat la a 8-a editie.

Cel mai mare eveniment dedicat industriei tech organizat de o companie din Romania

Pe langa cele peste 50 de Tech Talks care vor avea loc pe parcursul lunii septembrie, editia Programmers’ Week din acest an include si „Frontrunner”, o conferinta virtuala care va avea loc pe 21 septembrie. Printre vorbitorii cheie la conferinta Frontrunner se afla pionierul VR Jaron Lanier, fondatorul Techonomy David Kirkpatrick, pilotul Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1 Sebastian Vettel, fondatorul Tech 2025 Charlie Oliver, CEO-ul Cognizant Softvision Andres Angelani și mulți alții.

“Programmers’ Week 2022 este conceput pentru a oferi perspective reale, informatii tehnice si non-tehnice, inspiratie, inovatie, si leadership, ultimele noutati din lumea tech, business si cariera”, a spus Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision. „Conferinta Frontrunner este creata de catre oameni tehnici pentru oameni tehnici. Participantii se pot astepta sa creeze conexiuni, sa cunoasca mai bine comunitatea tech globala si sa afle cum pot depasi obstacolele pentru a deveni un lider in cariera si in viata in general”, a adaugat Andres Angelani.

“Programmers’ Week a inceput in urma cu 8 ani, in Romania, ca un eveniment intern, la initiativa unor colegi pasionati de a impartasi din experienta lor. Ne bucuram ca am crescut cu fiecare an si am dus la nivelul urmator acest spirit de initiativa. Aceasta este printre cele mai importante elemente din cultura noastra si exprima modul in care ne conectam, interactionam si invatam impreuna atat in comunitatile noastre tehnice, cat si in cele externe. Programmers’ Week este un eveniment creat pentru a inspira toti pasionatii de tehnologie, la nivel global, sa invete constant, sa fie indrazneti si creativi in gandire, sa genereze solutii folosind posibilitatile foarte extinse ale tehnologiei”, a spus Mihai Constandis, Country Manager Romania, Community Head GGM (Global Growth Markets).

Programmers’ Week are loc cu ocazia Programmers’ Day (a 256-a zi a anului)

Numărul 256 a fost ales pentru ca este numarul de valori distincte care pot fi reprezentate cu un octet, o valoare bine cunoscuta de programatori. Cognizant Softvision a inceput sa sarbatoreasca Ziua Programatorilor in urma cu opt ani. Ceea ce a inceput ca un eveniment intern, de o zi, in echipele organizatiei din Romania, s-a transformat astazi in aproape o luna intreaga de activitati, in intervalul 5-30 septembrie, prezentand atat training-uri interne si evenimente de dezvoltare pentru cei peste 30.000 de ingineri, designeri si consultanti tehnici ai companiei, cat si initiative deschise pentru public extern, pentru toti pasionatii de tehnologie din intreaga lume.

La aceasta editie, dupa cum spune si tema, Frontrunner, accentul este pus pe a impartasi viziunea companiei si a liderilor tech invitati ca parte din eveniment, cu privire la viitorul ingineriei digitale, tehnologiei si afacerilor.

Tech Talks online globale si offline (in Cluj, Bucuresti, Galati)

Programmers’ Week 2022 va include, de asemenea, o serie de discutii tehnologice (Tech Talks), atat virtuale, cat si cateva Tech Talks care vor avea loc la sediile Cognizant Softvision (denumite studios) din Cluj-Napoca si Bucuresti, precum si in Galati.  

Tech Talks-urile care se vor tine online, la nivel global, vor acoperi toate platformele și tehnologiile, de la Cloud, Automatizare (QE, AQ, DevOps), inginerie de produs (.NET, JAVA, Web și Mobile) precum si Date/Analytics/Artificial Intelligence si Machine Learning.

Pentru mai multe informații despre Programmers’ Week si pentru a va inscrie gratuit atat la conferinta Frontrunner din 21 septembrie, cat si pentru a selecta toate Tech Talk-urile care vi se potrivesc, vizitati

https://web.cvent.com/event/a28ac49b-d141-46a6-831d-74db2b0997c4/summary

Cognizant Softvision este divizia de Integrated Digital Engineering a Cognizant.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.