Publicația industriei TECH regionale

PIATRAONLINE, pe lista scurtă la categoria „Afacerea anului” în competiția European Business Awards 2019

PIATRAONLINE, cel mai mare magazin din România de produse din piatră naturală, a fost desemnat „National Winner” la competiția European Business Awards, ediția din 2019, una dintre cele mai mari competiții de business din întreaga lume.  

Compania care deține brandul PIATRAONLINE a fost selectată din 2.753 de afaceri înscrise în competiție, intrate pe lista „Ones to Watch” – o listă pentru excelență în business, publicată în luna iulie. Selecția a fost făcută de către un juriu internațional format din oameni de afaceri, membri ai mediului academic sau politic. 

Susține România și votează PIATRAONLINE, în cadrul competiției European Business Awards 2019

PIATRAONLINE a fost nominalizată la categoria „Afacerea anului cu o cifra de afaceri de până la 25 milioane euro” și urmează să reprezinte România în ultima etapă a competiției. La aceeași categorie mai sunt numite alte șapte companii locale din 39 înscrieri din țară. 

Sesiunea de vot este deschisă până pe data de 26 noiembrie 2019, ora 17, și se poate realiza accesând pagina European Business Awards. Aici este necesară includerea adresei de e-mail în câmpul destinat și confirmarea votului prin mesajul primit în inbox. 


„Suntem foarte bucuroși pentru această nominalizare. Includerea PIATRAONLINE pe lista scurtă pentru România la competiția European Business Awards este încă o dovadă că munca va fi întotdeauna răsplătită. Atât eu, cât și echipa pe care o conduc, suntem implicați și ne dorim să oferim ce este mai bun comunității din care facem parte, consumatorilor noștri, pieței și nu numai. Avem mereu grijă să oferim produse și servicii de înaltă calitate. Ne dorim să urcăm pe scenă și să venim acasă cu acest trofeu”, a declarat Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ceremonia finală, unde vor fi anunțați câștigătorii pentru fiecare categorie din acest an, va avea loc pe 3 și 4 decembrie, la Varșovia, în Polonia. 

Selecția și participarea la European Business Awards este o recunoaștere a inovației în business, etică și succes, și una dintre competițiile foarte importante pentru mediul de afaceri la nivel mondial. Anul acesta, European Business Awards se află la a 12-a ediție. 

Despre PIATRAONLINE

Înființat în 2007, PIATRAONLINE este primul și cel mai mare magazin online de piatră naturală din România. Compania importă piatră naturală din toate colțurile lumii, având furnizori în țări precum India, Brazilia, Spania sau Vietnam. Pe lângă magazinul online – www.piatraonline.ro – compania deține și un showroom integrat cu depozit și platformă logistică în București, cu o suprafață de peste 1.800 mp, unde clienții pot găsi peste 1.500 de repere.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.