Publicația industriei TECH regionale

PIATRAONLINE lansează DreamBuilders – proiectul de amenajare interioară care transformă orice casă în acasă

PIATRAONLINE, cel mai mare magazin din România de produse din piatră naturală, lansează DreamBuilders, un ghid digital de amenajare interioară destinat tuturor persoanelor care doresc să își modifice locuința. 

DreamBuilders by PIATRAONLINE este prezentat sub forma unui studiu de caz al cărui subiect este amenajarea unui apartament. În proiect este implicată echipa de montaj PIATRAONLINE, experți care urmăresc traseul amenajării unei locuințe de la stadiul de idee la acela de „acasă”. 

Proiectul este disponibil pe platforma dreambuilders.piatraonline.ro, unde cei interesați pot găsi câte o secțiune dedicată pentru fiecare pas al amenajării și toate informațiile necesare. De asemenea, acesta include și sfaturi pentru parcurgerea cu succes a etapelor implicate, precum selecția apartamentului, discuția cu arhitectul, selecția materialelor dorite. 

Echipa de montaj DreamBuilders are o expertiză de peste 10 ani în amenajări interioare, în proiecte derulate atât în România, cât și în străinătate, și este cea care se ocupă de partea practică când vine vorba de modificarea unei locuințe. Experții din echipă preiau fiecare detaliu din amenajare și se ocupă de montarea pietrei naturale de la PIATRAONLINE. 

„Ce ne-am dorit, încă de când am lansat PIATRAONLINE pe piața din România, a fost să ducem la următorul nivel amenajarea unei case. Este locul în care ne petrecem mare parte din viață și, de multe ori, ajunge să ne reprezinte și să ne stimuleze starea de bine. Prin DreamBuilders am vrut să arătăm fiecare etapă a unui șantier, să documentăm fiecare etapă în parte și să facem proiectul de amenajare mult mai accesibil oricăruia dintre noi, indiferent dacă suntem sau nu specialiști în amenajări și construcții”, a declarat Mariana Constantinescu-Brădescu, cofondatoare PIATRAONLINE.

Un video cu proiectul DreamBuilders este disponibil aici

Despre PIATRAONLINE

Înființat în 2007, PIATRAONLINE este primul și cel mai mare magazin online de piatră naturală din România. Compania importă piatră naturală din toate colțurile lumii, având furnizori în țări precum India, Brazilia, Spania sau Vietnam. Pe lângă magazinul online – www.piatraonline.ro – compania deține și un showroom integrat cu depozit și platformă logistică în București, cu o suprafață de peste 1.800 mp, unde clienții pot găsi peste 1.500 de repere.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro