Publicația industriei TECH regionale

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Evenimentul, se va bucura de o prezență de peste 200 de participanți din antreprenoriatul local și a companiilor multinaționale din domeniu, care își desfășoară o parte din operațiuni la Iași. 

Evenimentul se va transmite live pe pagina de Facebook PIN magazine. De asemenea, te invităm să intri pe www.pinawards.ro pentru a fi la curent cu lista finală de nominalizări.

Premiile se vor acorda pe trei secțiuni (Companii, Proiecte, Oameni), fiecare dintre acestea fiind împărțite într-un total de 15 categorii, prezentate pe site-ul www.pinawards.ro. Premiile Special Jury Prize și Prize for the Entire Activity vor fi acordare direct de către juriu și nu vor fi supuse nominalizării. Noutatea față de anul trecut este categoria Shared Services Center of the Year.

Cele trei categorii ale galei sunt:

Projects

Education Initiative of the Year

Top Employer Branding Initiative

Best Tech Initiative in Republic of Moldova

Prize for the Impact in Community

CSR Initiative of the Year

Office Development of the Year

Companies

Most Active Tech Company in Western Moldova (except Iași)

Start-Up of the Year

New entrant of the Year

IT Company of the Year

Shared Services Center of the Year

People

Manager of the Year

Tech Woman of the Year

Special Jury Prize

Prize for the entire activity

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 50 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro

„Ne dorim ca în acest an gala PIN awards 2024 să mizeze în special pe celebrarea industriei TECH și a oamenilor care depun eforturi să inoveze și să schimbe în bine comunități și percepții. Scopul nostru este să lăsăm la o parte etichetele puse de niște premii sau trofee și să punem în lumină idei care să ne inspire, să ne conecteze cu rezultatele optimiste ale muncii noastre colective. În ciuda tuturor schimbărilor și presiunilor economice din industrie, avem cu ce miza pentru un viitor tech mai bun.”, declară Dan Zaharia, Co-organizator gala PIN awards 2024.

Juriul desemnat este reprezentat prin specialiști din domenii multidisciplinare și întrunește acesta un număr de 25 de persoane. Pentru a vedea cine face parte din juriul galei, intră pe site-ul PIN awards, la secțiunea JURIU. Jurizarea se va face la începutul săptămânii viitoare.

Intrarea la eveniment se face doar pe bază de invitație.

PIN Magazine este revista industriei regionale de IT & Outsourcing, tipărită într-un tiraj de 1.000 de exemplare color (> 40 pagini) cu distribuiție țintită spre companii de IT și mediu universitar relevant. Revista conține editoriale, interviuri și articole despre brandul de angajator, tendințe și analize, tehnologii, educație, imobiliare, birouri vii, evenimente și comunități IT.

Fab Lab Iași face parte dintr-o rețea globală de laboratoare create cu scopul facilitării inovației si a fabricației digitale.

PIN Map Iași este o hartă a birourilor moderne din Iași care va contine si inițiativele care contează pentru industria IT & Outsourcing (aeroport, start-up hub-uri, săli de conferință, stații de încărcare mașini electrice), precum și locații ale viitoarelor proiecte de clădiri verzi de birouri.

Gala premiilor PIN este un eveniment anual și are ca intenție să răsplăteasca firmele și companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul curajos din regiune, evenimentele comunitare relevante, precum și proiectele durabile ale mediului academic.

Sponsorii evenimentului: BCR, Orange, Genpact, HCL Tech, Conduent, Pentalog / Globant, Tremend, SCC Romania

Parteneri media: Ziarul de Iași, Moldova Economica, Ziarul Evenimentul, Radio HIT Iași, Radio Viva FM, Iașul nostru, Transilvania Business, Startup Café, Start-up.ro, The Diplomat, PIN Magazine

Parteneri educaționali: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași

Alți parteneri:  Extind, Acolad Dental, Optimism Works, Sigmatic, Wink Public Multimedia, Școala informală de IT, PIN Map Iași, Zafit

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).