Publicația industriei TECH regionale

Pentru al doilea an consecutiv, RTB House este inclusă în topul Deloitte’s Technology Fast 50 pentru creștere accelerată la nivel global

RTB House, companie globală care oferă soluții de marketing de ultimă generație, s-a clasat pe locul 37 în topul țărilor din Europa Centrală, la Deloitte’s Technology Fast 50®. Aceasta este a doua oară când RTB House este inclusă în acest top, la ediția precedentă clasându-se pe locul al doilea la categoria „Big Five” și pe locul 32 la categoria companiilor de tech cu cea mai rapidă dezvoltare – „The Fast 50”. 

Deloitte’s Technology Fast 50 oferă recunoaștere pentru 50 de companii din domeniul tehnologiei cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune, bazându-se pe creșterea veniturilor pe o perioadă de patru ani (2015 – 2018). Și în acest an, RTB House a fost inclusă în categoria „Big Five”, pe locul 5, fiind singura din Polonia cu o desemnare destinată companiilor mari, care ies în evidență față de celelalte din top pe baza raportului dintre creștere și dimensiune.

Între anii 2015 și 2018, RTB House a înregistrat o creștere a veniturilor de 523%. Mai mult, compania a ajuns la o echipă de peste 500 de specialiști în peste 30 de locații de pe glob, incluzând New York, Londra, Tokyo, Singapore, São Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai și Varșovia.

„Faptul că RTB House este, încă o dată, în topul Deloitte’s Technology Fast 50 care include companii cu creșterea cea mai rapidă din Europa, este o mare onoare. O astfel de recunoaștere reprezintă un adevărat testament al echipei puternice pe care am construit-o la nivel global, dezvoltând tehnologii inovatoare de învățare profundă și marketing, cu mult înaintea celorlalte companii din industrie. Deoarece am adus pe piață aceste tehnologii într-un interval de timp accelerat, RTB House a înregistrat o creștere extraordinară și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această ascensiune și în anul 2020”, a declarat Daniel Surmacz, CEO al RTB House. 

Plasarea în topul Fast 50 este cel mai recent premiu al RTB House. La începutul acestui an, compania s-a clasat pe locul 24 în clasamentul companiilor cu cea mai rapidă creștere din sectorul tehnologic din Europa, în topul realizat de Financial Times’ FT1000 din 2018. Aceasta a fost urmată, în luna august, de premiul Gold Stevie® Award pentru „Inovația anului” în industria produselor de afaceri pentru RTB House Creative Lab „Social Banners”, precum și de două premii Silver Stevie Award® pentru „Soluția de inteligență artificială”, acordată pentru „anunțurile Snippet” și „Cea mai inovatoare companie a anului” (până la 2.500 de angajați).

Mai multe informații despre Deloitte’s Technology Fast 50® pot fi parcurse pe site

Despre RTB House 

RTB House este o companie globală care oferă tehnologii de ultimă oră în marketing pentru branduri de top din întreaga lume. Cu motor propriu de cumpărare a reclamelor, RTB House este prima și singura companie care operează în întregime cu algoritmi deep learning și permite agenților de publicitate să genereze rezultate remarcabile și să își atingă obiectivele pe termen scurt, mediu și lung. 

Fondată în 2012, echipa RTB House este formată din peste 500 de specialiști în peste 30 de locații din întreaga lume: New York, Londra, Tokyo, Singapore, São Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai și Varșovia. Derulează campanii pentru mai mult de 1.600 de clienți din regiunea EMEA, APAC și America. Din 2018, după dezvoltarea cu succes a algoritmilor 100% deep learning, RTB House a creat două divizii, independente de departamentul de R&D, orientate spre inovarea în soluții pentru tehnologii de marketing. AI Marketing Lab oferă un mediu pentru inventarea și perfecționarea soluțiilor de marketing. De asemenea, Creatives Lab a fost creat pentru a oferi suport pentru formatele dinamice precum crearea de conținut video și dislay care pot fi adaptate perfect nevoilor unui consumator. Aflați mai multe detalii accesând www.rtbhouse.com.  

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).