Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
RTB House este inclusă în topul Deloitte’s Technology Fast 50

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Pentru al doilea an consecutiv, RTB House este inclusă în topul Deloitte’s Technology Fast 50 pentru creștere accelerată la nivel global

RTB House, companie globală care oferă soluții de marketing de ultimă generație, s-a clasat pe locul 37 în topul țărilor din Europa Centrală, la Deloitte’s Technology Fast 50®. Aceasta este a doua oară când RTB House este inclusă în acest top, la ediția precedentă clasându-se pe locul al doilea la categoria „Big Five” și pe locul 32 la categoria companiilor de tech cu cea mai rapidă dezvoltare – „The Fast 50”. 

Deloitte’s Technology Fast 50 oferă recunoaștere pentru 50 de companii din domeniul tehnologiei cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune, bazându-se pe creșterea veniturilor pe o perioadă de patru ani (2015 – 2018). Și în acest an, RTB House a fost inclusă în categoria „Big Five”, pe locul 5, fiind singura din Polonia cu o desemnare destinată companiilor mari, care ies în evidență față de celelalte din top pe baza raportului dintre creștere și dimensiune.

Între anii 2015 și 2018, RTB House a înregistrat o creștere a veniturilor de 523%. Mai mult, compania a ajuns la o echipă de peste 500 de specialiști în peste 30 de locații de pe glob, incluzând New York, Londra, Tokyo, Singapore, São Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai și Varșovia.

„Faptul că RTB House este, încă o dată, în topul Deloitte’s Technology Fast 50 care include companii cu creșterea cea mai rapidă din Europa, este o mare onoare. O astfel de recunoaștere reprezintă un adevărat testament al echipei puternice pe care am construit-o la nivel global, dezvoltând tehnologii inovatoare de învățare profundă și marketing, cu mult înaintea celorlalte companii din industrie. Deoarece am adus pe piață aceste tehnologii într-un interval de timp accelerat, RTB House a înregistrat o creștere extraordinară și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această ascensiune și în anul 2020”, a declarat Daniel Surmacz, CEO al RTB House. 

Plasarea în topul Fast 50 este cel mai recent premiu al RTB House. La începutul acestui an, compania s-a clasat pe locul 24 în clasamentul companiilor cu cea mai rapidă creștere din sectorul tehnologic din Europa, în topul realizat de Financial Times’ FT1000 din 2018. Aceasta a fost urmată, în luna august, de premiul Gold Stevie® Award pentru „Inovația anului” în industria produselor de afaceri pentru RTB House Creative Lab „Social Banners”, precum și de două premii Silver Stevie Award® pentru „Soluția de inteligență artificială”, acordată pentru „anunțurile Snippet” și „Cea mai inovatoare companie a anului” (până la 2.500 de angajați).

Mai multe informații despre Deloitte’s Technology Fast 50® pot fi parcurse pe site

Despre RTB House 

RTB House este o companie globală care oferă tehnologii de ultimă oră în marketing pentru branduri de top din întreaga lume. Cu motor propriu de cumpărare a reclamelor, RTB House este prima și singura companie care operează în întregime cu algoritmi deep learning și permite agenților de publicitate să genereze rezultate remarcabile și să își atingă obiectivele pe termen scurt, mediu și lung. 

Fondată în 2012, echipa RTB House este formată din peste 500 de specialiști în peste 30 de locații din întreaga lume: New York, Londra, Tokyo, Singapore, São Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai și Varșovia. Derulează campanii pentru mai mult de 1.600 de clienți din regiunea EMEA, APAC și America. Din 2018, după dezvoltarea cu succes a algoritmilor 100% deep learning, RTB House a creat două divizii, independente de departamentul de R&D, orientate spre inovarea în soluții pentru tehnologii de marketing. AI Marketing Lab oferă un mediu pentru inventarea și perfecționarea soluțiilor de marketing. De asemenea, Creatives Lab a fost creat pentru a oferi suport pentru formatele dinamice precum crearea de conținut video și dislay care pot fi adaptate perfect nevoilor unui consumator. Aflați mai multe detalii accesând www.rtbhouse.com.  

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare