Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Orange anunță 5G Technology Tour - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Orange anunță 5G Technology Tour

Orange România anunță deschiderea înscrierilor pentru 5G Technology Tour, o serie de evenimente de tip hackathon dedicate dezvoltatorilor de produse și antreprenorilor care vor avea astfel acces la cele mai noi tehnologii și echipamente.

5G Technology Tour va avea loc în cele 4 orașe în care Orange Romania a lansat comercial rețeaua 5G și va avea parteneri comunitățile antreprenoriale locale:

București: TechHub Bucharest, 27 – 29 martie

Iași: Fab Lab Iași, 10 – 12 aprilie

Cluj-Napoca: Silicon Forest, 7 – 9 mai

Brașov: CATTIA (Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri), 28 – 30 mai

Pe parcursul a 3 zile, participanții vor participa la sesiuni de prezentări și discuții despre tehnologii și vor dezvolta prototipuri de produse folosind suita de tehnologii puse la dispoziție, cu susținerea experților Orange și ai partenerilor. Cele mai bune proiecte vor primi susținere pe termen lung, prin includerea în programul Orange Fab.

La 5G technology Tour se pot înscrie atât echipele deja formate care au un produs sau un prototip pe care doresc să-l îmbunătățească, cât și programatorii, inginerii hardware, designerii și managerii de produs care au sau sunt în căutarea unei idei de produs.

“Prin aceste evenimente ne dorim să susținem crearea de produse care îmbunătățesc modul în care oamenii trăiesc și își conduc afacerile. Vrem să identificăm dezvoltatori pasionați de produse și aplicații, în domenii precum securitate, mobilitate, retail, smart city, media, entertainment, sănătate sau educație digitală, pe care să îi susținem pe termen lung cu acces la tehnologii și oportunități de afaceri.” a declarat Cristian Paţachia, Development & Innovation Manager în cadrul Orange România.

Participanții vor primi acces la o suită de echipamente, tehnologii, API-uri și opțiuni de conectivitate ce contribuie la formarea ecosistemului 5G sau Internet of Things:

  • Conectivitate 5G, LoRaWan sau LTE-M (rețele dedicate conectării obiectelor IoT)
  • Live Objects, platforma dezvoltată de Orange pentru gestionarea obiectelor IoT
  • Flexible Engine, serviciul Orange Business Services de cloud public prin care clienții pot optimiza, transforma și dezvolta rapid aplicații de business
  • Acces la API-uri de Wi-Fi Smart City Data Feed și evenimente de Cyber Security din platforma Business Internet Security
  • Acces la resurse 5G dezvoltate în proiectele de cercetare Horizon 2020, SLICENET, MATILDA, 5G-EVE și 5G-VICTORI

Mai multe detalii și formularul de aplicare pentru evenimente sunt disponibile la orangefab.ro

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare