Publicația industriei TECH regionale

OPEN DOORS pentru Ingineri – ALTEN Iasi

Open Doors – ALTEN Iasi este un eveniment destinat studentilor din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, pasionati de aria automotive, prilej cu care vor afla mai multe despre provocarile acetui domeniu intr-o companie de profil.
Evenimentul Open Doors organizat de ALTEN Iasi in data de 15 Martie 2019, la sediul companiei –  Nicolina Business Center Iasi – ofera posibilitatea studentilor din Anul 3, Anul 4 si celor la Master, sa afle mai multe despre industria automotive si ce presupune un job in domeniu.
Studentii eligibili pot fi de la oricare dintre facultatile:

  • Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației
  • Inginerie Electrica
  • Automatica si Calculatoare
  • Inginerie Mecanica si Mecatronica
  • Construcții de Mașini și Management Industrial

In desfasurarea celor 2 ore vor fi cuprinse atat prezentari ale proiectelor din cadrul companiei, a ariilor de activitate, cat si un Quiz Tehnic Interactiv cu premii, so Stay Tuned!
Inscrierea se poate face pana miercuri, 14 Martie 2019, ora 15:00 prin trimiterea unu CV pe adresa [email protected].
ALTEN Iasi, parte a Grupului ALTEN din Franta, este o companie care ofera consultanta in inginerie. Clientii majoritari sunt din aria auotomotive, ceilalti acoperind zone precum aerospace sau iluminatul industrial.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare