Publicația industriei TECH regionale

Noaptea companiilor – 9 noiembrie 2023

Noaptea companiilor, pinmagazine

Salut, Iași!

Ne-am făcut bagajele și am ajuns în orașul tău! Noaptea Companiilor – acel super târg de joburi unde totul e altfel – e gata să te surprindă!
Joi, 9 noiembrie, începând cu ora 16:00 și până când ceasul bate miezul nopții, companiile cool din orașul tău te așteaptă să le faci o vizită.
Ești reprezentantul unei companii? Hai să le arăți tuturor la NCO 2023 ce magie se petrece în spatele ușilor tale. Vorbește despre oportunitățile grozave pe care le oferi, atmosfera prietenoasă din birourile tale și cum îți pui amprenta pozitivă în comunitate.
Iar dacă ești în căutarea unui job sau pur și simplu vrei să simți vibe-ul firmelor, Noaptea Companiilor Iași e locul perfect să te plimbi, să descoperi și să te conectezi.
Hai să ne vedem și să scriem împreună povestea unei nopți de neuitat!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).