Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Ness România creează încă 250 de locuri de muncă

Ness România intră într-un program național pentru crearea de noi locuri de muncă și se pregătește să angajeze încă 250 de persoane în următorii trei ani. 

Programul presupune o investiție inițială de 1.200.000 Euro și va fi derulat în Timişoara și Iași. Faza de implementate a început la finalul Trimestrului 1, 2021 și se finalizează în Trimestrul 4 din 2023. 

“NESS România își extinde activitatea prin realizarea unei investiții inițiale constând în achiziția de echipamente şi crearea de noi locuri de muncă la Iaşi și Timișoara. Pe parcursul a 36 de luni, începând cu Februarie 2021, Ness va crea 250 de locuri de muncă (150 în Iași, 100 în Timișoara). Așa cum a fost previzionat în forecast-uri, acest proiect contribuie la creșterea sustenabilă și stabilitatea companiei în următorii ani.” Associate VP Finance, Livia Constantin

“Ness este o companie prezentă de mai bine de 15 ani în piata din România; am inovat, am creat valoare pentru partenerii noştri şi pentru comunitate; ne-am extins şi continuăm să adăugăm excelenţă în ceea ce facem. Prin noul program de dezvoltare facem pasul către o echipă de 1000 de colegi in următorii 5 ani, Ness luându-şi angajamentul ferm să aducă şi să dezvolte în România proiecte Digital Engineering de anvergură în următorii 10 ani.”       VP Iaşi Delivery Center, Ştefan Rusu

“Acest program vine ca o completare firească a drumului pe care l-am început în Timișoara acum 5 ani. Înca de la început am avut în plan o creștere solidă și de durată și ne bucurăm că în acest moment, prin munca extraordinară a colegilor noștri am reușit să clădim bazele pe care putem să continuăm extinderea și în urmatorii ani. Suntem optimiști în legatură cu viitorul și încantati de crearea de noi locuri de muncă în Timișoara.” VP Timişoara Delivery Center, Mircea Velicescu

În urma acestui program, NESS România urmează să ajungă la peste 850 de angajați la finalul anului 2023. Persoanele care urmează a fi angajate vor avea contracte de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă nedeterminată.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.