Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Neobility, startup condus de Mihai Rotaru (ex-Clever Taxi), lansează un serviciu de livrări ieftine și rapide, dedicat micilor afaceri afectate de pandemia Covid-19 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Neobility, startup condus de Mihai Rotaru (ex-Clever Taxi), lansează un serviciu de livrări ieftine și rapide, dedicat micilor afaceri afectate de pandemia Covid-19

Neobility, platformă cu capital românesc, creată pentru a sprijini și dezvolta mobilitatea urbană, lansează un nou serviciu de delivery numit Neo.Delivery. Prin intermediul acestuia își propune să simplifice livrările urbane și să ajute afacerile locale care au nevoie de un astfel de serviciu pentru a rămâne în legătură cu clienții lor. Acesta se adresează comercianților din domenii precum e-commerce și food, mai ales în contextul generat de pandemia de Covid-19, prin livrări fără comision. 

Serviciul de delivery lansat de Neobility dispune de o flotă de câteva sute de mașini care sunt în permanență în mișcare în București, primul oraș în care serviciul va fi disponibil. E vizată însă și extinderea către alte orașe, pentru următoarele săptămâni, în raport cu cererea din partea comercianților locali. Prima etapă din dezvoltarea serviciului vizează livrări la un cost fracționar pentru aproape 20 de comercianți din Capitală. Costul de utilizare este de zero lei pentru clientul final, iar suma pe care o are comerciantul de achitat este de 1 leu per kilometru.

„Prin intermediul platformei Neobility ne-am asumat dezvoltarea mobilității urbane, iar acum, în contextul creat de pandemia Covid-19, înțelegem că afacerile locale au nevoie de susținere. De aceea, prin noul serviciu de delivery, oferim sprijin esențial în această perioadă: livrări rapide, la un cost fracționar. Știm și înțelegem cât de important este pentru companiile autohtone să poată livra către clienții lor ceea ce produc, într-un interval scurt. Propunerea noastră e noul transport în comun al bunurilor și face parte din scopul nostru de a susține digitalizarea urbană și de a face viața în oraș mai simplă, mai bună, în special în această perioadă de criză pe care cu toții o traversăm”, a declarat Mihai Rotaru, founder și CEO al Neobility.

Neo.Delivery oferă două tipuri de livrare: ultra-rapidă sau normală. Prima presupune un timp de maximum 30 de minute, iar cea de a doua un timp de până la două ore. Clientul final plătește doar la comerciant și este apoi informat când îi ajunge pachetul, fie că vorbim de mâncare, fie că sunt cadouri sau produse de uz general. Livrarea este urmărită în timp real. 

Pentru șoferii înscriși în aplicație beneficiile vin din faptul că serviciul de delivery de la Neobility practică cel mai avantajos tarif din piață, aceștia fiind plătiți chiar și atunci când costul nu e acoperit de cursă. 

Echipa care a dezvoltat serviciul de delivery de la Neobility este formată din 12 persoane care au lucrat intens în ultimele săptămâni pentru a lansa acest produs de care comercianții din România au nevoie tot mai mare pe măsură ce comerțul online a crescut considerabil. Neobility creează tehnologii prin intermediul cărora susține mobilitatea urbană, cu scopul de a îmbunătăți deplasarea locuitorilor în orașe. Detalii complete pot fi consultate pe site-ul oficial

Despre Neobility

Neobility este un startup cu capital românesc, fondat de Mihai Rotaru, care își propune digitalizarea urbană prin dezvoltarea serviciilor de mobilitate în oraș. În 2019, startup-ul a primit o finanțare de 600.000 de euro din partea fondului Early Game Ventures.

Neobility are în plan să regândească şi să rezolve nevoile de transport în comun. Ținta este eliberarea traficului, dar și eficientizarea consumului de energie, creşterea calității aerului și creşterea gradului de confort şi scurtarea timpilor de tranzit pentru un număr mare de oameni. Pe măsură ce planurile de extindere ale Neobility vor fi derulate, aceasta poate deveni o platformă pe care oraşele să o adopte pentru a-şi optimiza transportul public, care presupune şi o integrare funcțională cu celelalte soluții de transport personal.Primul proiect lansat de startup e Neo.Delivery, serviciul de livrare care poate ajuta orice afacere să livreze produsele către clientul final.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.