Publicația industriei TECH regionale

Neobility, startup condus de Mihai Rotaru (ex-Clever Taxi), lansează un serviciu de livrări ieftine și rapide, dedicat micilor afaceri afectate de pandemia Covid-19

Neobility, platformă cu capital românesc, creată pentru a sprijini și dezvolta mobilitatea urbană, lansează un nou serviciu de delivery numit Neo.Delivery. Prin intermediul acestuia își propune să simplifice livrările urbane și să ajute afacerile locale care au nevoie de un astfel de serviciu pentru a rămâne în legătură cu clienții lor. Acesta se adresează comercianților din domenii precum e-commerce și food, mai ales în contextul generat de pandemia de Covid-19, prin livrări fără comision. 

Serviciul de delivery lansat de Neobility dispune de o flotă de câteva sute de mașini care sunt în permanență în mișcare în București, primul oraș în care serviciul va fi disponibil. E vizată însă și extinderea către alte orașe, pentru următoarele săptămâni, în raport cu cererea din partea comercianților locali. Prima etapă din dezvoltarea serviciului vizează livrări la un cost fracționar pentru aproape 20 de comercianți din Capitală. Costul de utilizare este de zero lei pentru clientul final, iar suma pe care o are comerciantul de achitat este de 1 leu per kilometru.

„Prin intermediul platformei Neobility ne-am asumat dezvoltarea mobilității urbane, iar acum, în contextul creat de pandemia Covid-19, înțelegem că afacerile locale au nevoie de susținere. De aceea, prin noul serviciu de delivery, oferim sprijin esențial în această perioadă: livrări rapide, la un cost fracționar. Știm și înțelegem cât de important este pentru companiile autohtone să poată livra către clienții lor ceea ce produc, într-un interval scurt. Propunerea noastră e noul transport în comun al bunurilor și face parte din scopul nostru de a susține digitalizarea urbană și de a face viața în oraș mai simplă, mai bună, în special în această perioadă de criză pe care cu toții o traversăm”, a declarat Mihai Rotaru, founder și CEO al Neobility.

Neo.Delivery oferă două tipuri de livrare: ultra-rapidă sau normală. Prima presupune un timp de maximum 30 de minute, iar cea de a doua un timp de până la două ore. Clientul final plătește doar la comerciant și este apoi informat când îi ajunge pachetul, fie că vorbim de mâncare, fie că sunt cadouri sau produse de uz general. Livrarea este urmărită în timp real. 

Pentru șoferii înscriși în aplicație beneficiile vin din faptul că serviciul de delivery de la Neobility practică cel mai avantajos tarif din piață, aceștia fiind plătiți chiar și atunci când costul nu e acoperit de cursă. 

Echipa care a dezvoltat serviciul de delivery de la Neobility este formată din 12 persoane care au lucrat intens în ultimele săptămâni pentru a lansa acest produs de care comercianții din România au nevoie tot mai mare pe măsură ce comerțul online a crescut considerabil. Neobility creează tehnologii prin intermediul cărora susține mobilitatea urbană, cu scopul de a îmbunătăți deplasarea locuitorilor în orașe. Detalii complete pot fi consultate pe site-ul oficial

Despre Neobility

Neobility este un startup cu capital românesc, fondat de Mihai Rotaru, care își propune digitalizarea urbană prin dezvoltarea serviciilor de mobilitate în oraș. În 2019, startup-ul a primit o finanțare de 600.000 de euro din partea fondului Early Game Ventures.

Neobility are în plan să regândească şi să rezolve nevoile de transport în comun. Ținta este eliberarea traficului, dar și eficientizarea consumului de energie, creşterea calității aerului și creşterea gradului de confort şi scurtarea timpilor de tranzit pentru un număr mare de oameni. Pe măsură ce planurile de extindere ale Neobility vor fi derulate, aceasta poate deveni o platformă pe care oraşele să o adopte pentru a-şi optimiza transportul public, care presupune şi o integrare funcțională cu celelalte soluții de transport personal.Primul proiect lansat de startup e Neo.Delivery, serviciul de livrare care poate ajuta orice afacere să livreze produsele către clientul final.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.