Publicația industriei TECH regionale

Ne vedem vineri, 24 ianuarie la Business Networking Party?

Ne vedem vineri, 24 ianuarie la Business Networking Party?

BUSINESS Party este un concept nou în zona de Nord-Est a României ce aduce împreună peste 200 de profesioniști cu putere de decizie, parteneri de afaceri influenți,top manageri, proprietari de afaceri, directori, membri ai Camerelor de Comerț și ai altor asociații de afaceri din regiunea Moldovei.  Business Networking Party este locul unde oamenii, ideile si experientele se aduna, discutiile se transforma in parteneriate, iar petrecerea devine un lucru memorabil pentru toti participantii

Fii prezent acolo unde profesionistii si oamenii de afaceri se intalnesc, interactioneaza, schimba informatii, leaga relatii, genereaza oportunitati si gasesc potentiali parteneri de business – Business Party.


Business Networking Party este o stare de spirit, o energie care te cuprinde!


Agenda!
19:30 Deschidere eveniment, prezentarea partenerilor + invitaților speciali.
20:00 Socializare & degustare de vin & Finger Food
Tips & Tricks – How to do Smart Networking
21:00 Invitat Special Flaviu Avi Cicirean CEO Brand Minds
21:30 Tombolă
22:00 – 01:30 Socializare si Party

Locatie : Little Texas, Sala Glen Rose
Detalii: [email protected]
Tel: 0744763784

FLAVIU (AVI) CICIREAN

Antreprenor | Director de Creație | Branding Expert 

BRAND MINDS & BRAND EMOTION

În calitate de antreprenor, Flaviu Cicirean a fondat două companii de reper pentru mediul de business, atât din România, cât și Europa: BRAND EMOTION și BRAND MINDS. Prima dintre acestea dezvoltă și curatoriază identitatea sonoră a unora dintre cele mai mari branduri din România (BMW, Mini, Hornbach, Băneasa Shopping City, Radio21, VibeFM, Antena1, RadioZU, ZU TV), având la activ create peste 20.000 de reclame. 

BRAND MINDS își dorește să reprezinte o sursă autentică de inspirație pentru oameni, în așa fel încât aceștia să creeze o lume mai bună, atât pentru ei, cât și pentru generațiile care le urmează. 

Compania a ajuns în momentul de față lider de piață în industria evenimentelor business în Centrul și Estul Europei, iar în toamna anului 2017 a pătruns și pe piața din Asia, primul eveniment fiind organizat în Singapore. Toate astea sunt rezultatul viziunii globale pe care Avi a conturat-o pentru BRAND MINDS încă de la bun început. 

INDUSTRIA MUZICALĂ

Pe lângă statutul de antreprenor care se regăsește în proiectele de mai sus, Flaviu este și producător muzical. Parcursul său profesional în această industrie începând spre finalul anilor 90, când a fondat trupa Activ. Experiența de artist a fost urmată ulterior de 13 ani în radio, timp în care a fost Director de Creație la Radio 21, Vibe FM și Radio ZU.

Un aspect mai puțin cunoscut publicului larg este că pe lângă toate aceste activități, Flaviu mai colecționează și opere de artă contemporană, pasiune care nu este greu de justificat având în vedere afinitatea cu industriile creative. 

Bespoke Events, companie reprezentată de către Cătălina Aciobăniței, a creat în anul 2017 conceptul de Business Networking Party, evenimentul ce conduce cu fiecare ediție la formarea noilor parteneriate și oportunități de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Moldovei.


Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro