Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Ne vedem vineri, 24 ianuarie la Business Networking Party? - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Ne vedem vineri, 24 ianuarie la Business Networking Party?

Ne vedem vineri, 24 ianuarie la Business Networking Party?

BUSINESS Party este un concept nou în zona de Nord-Est a României ce aduce împreună peste 200 de profesioniști cu putere de decizie, parteneri de afaceri influenți,top manageri, proprietari de afaceri, directori, membri ai Camerelor de Comerț și ai altor asociații de afaceri din regiunea Moldovei.  Business Networking Party este locul unde oamenii, ideile si experientele se aduna, discutiile se transforma in parteneriate, iar petrecerea devine un lucru memorabil pentru toti participantii

Fii prezent acolo unde profesionistii si oamenii de afaceri se intalnesc, interactioneaza, schimba informatii, leaga relatii, genereaza oportunitati si gasesc potentiali parteneri de business – Business Party.


Business Networking Party este o stare de spirit, o energie care te cuprinde!


Agenda!
19:30 Deschidere eveniment, prezentarea partenerilor + invitaților speciali.
20:00 Socializare & degustare de vin & Finger Food
Tips & Tricks – How to do Smart Networking
21:00 Invitat Special Flaviu Avi Cicirean CEO Brand Minds
21:30 Tombolă
22:00 – 01:30 Socializare si Party

Locatie : Little Texas, Sala Glen Rose
Detalii: tailor@bespokeevents.ro
Tel: 0744763784

FLAVIU (AVI) CICIREAN

Antreprenor | Director de Creație | Branding Expert 

BRAND MINDS & BRAND EMOTION

În calitate de antreprenor, Flaviu Cicirean a fondat două companii de reper pentru mediul de business, atât din România, cât și Europa: BRAND EMOTION și BRAND MINDS. Prima dintre acestea dezvoltă și curatoriază identitatea sonoră a unora dintre cele mai mari branduri din România (BMW, Mini, Hornbach, Băneasa Shopping City, Radio21, VibeFM, Antena1, RadioZU, ZU TV), având la activ create peste 20.000 de reclame. 

BRAND MINDS își dorește să reprezinte o sursă autentică de inspirație pentru oameni, în așa fel încât aceștia să creeze o lume mai bună, atât pentru ei, cât și pentru generațiile care le urmează. 

Compania a ajuns în momentul de față lider de piață în industria evenimentelor business în Centrul și Estul Europei, iar în toamna anului 2017 a pătruns și pe piața din Asia, primul eveniment fiind organizat în Singapore. Toate astea sunt rezultatul viziunii globale pe care Avi a conturat-o pentru BRAND MINDS încă de la bun început. 

INDUSTRIA MUZICALĂ

Pe lângă statutul de antreprenor care se regăsește în proiectele de mai sus, Flaviu este și producător muzical. Parcursul său profesional în această industrie începând spre finalul anilor 90, când a fondat trupa Activ. Experiența de artist a fost urmată ulterior de 13 ani în radio, timp în care a fost Director de Creație la Radio 21, Vibe FM și Radio ZU.

Un aspect mai puțin cunoscut publicului larg este că pe lângă toate aceste activități, Flaviu mai colecționează și opere de artă contemporană, pasiune care nu este greu de justificat având în vedere afinitatea cu industriile creative. 

Bespoke Events, companie reprezentată de către Cătălina Aciobăniței, a creat în anul 2017 conceptul de Business Networking Party, evenimentul ce conduce cu fiecare ediție la formarea noilor parteneriate și oportunități de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Moldovei.


Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.