Publicația industriei TECH regionale

Modex introduce o nouă tehnologie de audit pe UiPath Marketplace

Modex, lider în tehnologia Blockchain Database, anunță listarea soluției sale de audit și conformitate pentru proiectele de automatizare pe UiPath Marketplace, o librărie virtuală care oferă componente reutilizabile de Robotic Process Automation  (RPA), activități personalizate, modele de machine learning (ML) și multe altele prin schimb gratuit și deschis. Tehnologia dezvoltată de Modex va ajuta clienții să obțină o experiență de automatizare simplificată și sigură, facilitând accesibilitatea rapidă și sigură a datelor, transparența și trasabilitatea informațiilor printr-o nouă soluție tehnologică pentru domeniul auditului.

Dezvoltată folosind tehnologia Blockchain Database (BCDB), extensia Modex Orchestrator Security Compliance este o integrare neinvazivă cu baza de date SQL Server a UiPath Orchestrator care permite beneficiarilor să urmărească activitatea și modificările ce apar în baza de date în timp real. Acest lucru permite clienților Modex și UiPath să acceseze beneficiile tehnologiei blockchain în domeniul auditului industriilor reglementate.

EY va colabora cu Modex și UiPath în implementarea noilor caracteristici de securitate pentru clienți, în special în sectoare reglementate riguros, cum ar fi sectorul financiar, sănătatea, energia și sectorul public.

„Suntem încântați să colaborăm cu Modex și UiPath pentru a implementa noile elemente de securitate pentru protejarea datelor esențiale și pentru prevenirea fraudelor interne utilizând funcționalități precum imutabilitatea datelor. Aceste elemente tehnologice vor oferi clienților noștri mai multă încredere în integritatea soluției și vor sprijini astfel creșterea numărului de proiecte de hiperautomatizare pe care le livrăm ca parte a transformării lor digitale”, a spus Aurelia Costache, EMEIA Intelligent Automation Leader, EY România.

Soluția dezvoltată de Modex este configurată să monitorizeze automat datele valoroase sau sensibile și să înregistreze orice modificări au loc în baza de date, indiferent dacă acestea sunt făcute de Orchestrator sau manual de către un utilizator al sistemului. Atunci când este detectată o modificare suspectă, soluția dezvoltată de Modex notifică automat administratorii de sistem în timp real, prin e-mail.

Modex Orchestrator Security Compliance a fost prevăzut cu un proces de instalare simplu și rapid care necesită doar câteva clicuri. Utilizatorii trebuie doar să selecteze tabelele bazei de date pe care doresc să le monitorizeze. 

„Extensia dezvoltată de Modex sporește încrederea pe care clienții UiPath o au în automatizarea datelor, ceea ce este esențial pentru managementul și protecția datelor contra atacurilor. Suntem bucuroși să colaborăm pentru a face accesibilă această caracteristică importantă de securitate prin intermediul UiPath Marketplace, astfel încât utilizatorii pot avea imediat mai multă încredere, îmbunătățind totodată calitatea proiectelor automatizate”, a declarat David Pearson, Director Technology Alliances UiPath.

“În plină digitalizare, Modex se alătură UiPath și EY pentru a livra o soluție software de calitate înaltă ce aduce, în primul rând, mai multă încredere clienților care implementează automatizări. Cu un nou nivel de siguranță, oferind protecția totală a datelor, colaborarea dintre Modex și UiPath vine în ajutorul clienților din diferite arii de activitate, de la domeniul financiar până la sectorul public. Suntem deosebit de încântați să livrăm tehnologie de ultimă generație unor parteneri precum UiPath și EY, lideri globali în industriile în care activează”, a afirmat Mihai Ivașcu, CEO-ul Modex.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare