Publicația industriei TECH regionale

Model NATO ediția 11

Model NATO, pinmagazine

Grupul Organizatoric Model NATO vă aduce la cunostinta ca in perioada 23-25 septembrie 2022, va avea loc cea de a XI a editie a evenimentului menționat anterior, in incinta Bibliotecii Naționale si a Universității Gheorghe Asachi din Iasi. Scopul Model NATO este de a simula la nivelul liceenilor, intâlnirile din cadul Organizației Tratatului Nord Atlantic,pentru a-i ajuta sa se dezvolte, si sa isi insuseascacunostintele utile domeniului diplomației. 

Proiectul reprezintă familiarizarea tinerilor cu evenimente de acest fel și ridicarea nivelului de conștientizare asupra problemelor ce apar atat la nivel national, cat si global.

Conferinta Mode lNATO este oportunitatea pe care o oferim elevilorde a învața și de a se dezvolta. Ei vor reprezenta țărimembre NATO, vor fi împărțițiintr un comitet organizatdupămodelul OrganizațieiTratatului Atlanticului deNord(NATO), si vor lua parte la dezbateri profesioniste care auîn vedere domeniile securității și apărării.Editiilea Vlll a si a IX a , au fost gazduite de Palatul Parlamentului din Bucuresti si au beneficiat de invitati de marca precumdomnul Mircea Geoana, Secretar General Adjunct NATO, domnul Ludovic Orban, Prim Ministru Al României, domnul Alex Serban, Vice Presedinte al Consiliului Euro-Atlantic, doamna JuxhinaSotiriGjoni, Președinta Asociației Tinerilor Din Tratatul Atlanticului, Domnul Townsand, Presedintele Consiliului Euro-Atlantic.Editia a X a aniversara BMNATO a fost organizata in sediul central alOrganizatiei Tratatului Nord Atlantic, NATOHeadquaters din Bruxelles, ocazie unica pentru tinerii ce auparticipat,totodatareprezentand o incununare a muncii, ambitiei si dorintei de a ne concretiza visele.

Limba oficială a conferinței este engleza. Participanții vor avea prilejul sa traiasca aspectul multicultural al NATO datorita diversitatii tarilor membre ce vor lua parte.

Cea de a XI a ediție a BMNATO reprezintă una dintre cele mai relevante oportunitate pentru elevii de pretutindeni de a-și dezvolta abilitățile de leadership, comunicare, lucru în echipa, de a învăța să își susțină ideile și, cel mai important, de a înțelege principiile diplomației si problemele politico-economice ale lumii.

Ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a face cunoscut acest eveniment extrem de important pentru tineri, atat prin unicitatea lui, cat si prin mesajul articulat adresat generatiilor viitoare.

Pentru mai multe informații despre conferința va invitam sa consultati site-ul nostru bucharestmodelnato.org si pagina noastra de Instagram @bucharestmodelnato.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).