Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Model NATO ediția 11

Model NATO, pinmagazine

Grupul Organizatoric Model NATO vă aduce la cunostinta ca in perioada 23-25 septembrie 2022, va avea loc cea de a XI a editie a evenimentului menționat anterior, in incinta Bibliotecii Naționale si a Universității Gheorghe Asachi din Iasi. Scopul Model NATO este de a simula la nivelul liceenilor, intâlnirile din cadul Organizației Tratatului Nord Atlantic,pentru a-i ajuta sa se dezvolte, si sa isi insuseascacunostintele utile domeniului diplomației. 

Proiectul reprezintă familiarizarea tinerilor cu evenimente de acest fel și ridicarea nivelului de conștientizare asupra problemelor ce apar atat la nivel national, cat si global.

Conferinta Mode lNATO este oportunitatea pe care o oferim elevilorde a învața și de a se dezvolta. Ei vor reprezenta țărimembre NATO, vor fi împărțițiintr un comitet organizatdupămodelul OrganizațieiTratatului Atlanticului deNord(NATO), si vor lua parte la dezbateri profesioniste care auîn vedere domeniile securității și apărării.Editiilea Vlll a si a IX a , au fost gazduite de Palatul Parlamentului din Bucuresti si au beneficiat de invitati de marca precumdomnul Mircea Geoana, Secretar General Adjunct NATO, domnul Ludovic Orban, Prim Ministru Al României, domnul Alex Serban, Vice Presedinte al Consiliului Euro-Atlantic, doamna JuxhinaSotiriGjoni, Președinta Asociației Tinerilor Din Tratatul Atlanticului, Domnul Townsand, Presedintele Consiliului Euro-Atlantic.Editia a X a aniversara BMNATO a fost organizata in sediul central alOrganizatiei Tratatului Nord Atlantic, NATOHeadquaters din Bruxelles, ocazie unica pentru tinerii ce auparticipat,totodatareprezentand o incununare a muncii, ambitiei si dorintei de a ne concretiza visele.

Limba oficială a conferinței este engleza. Participanții vor avea prilejul sa traiasca aspectul multicultural al NATO datorita diversitatii tarilor membre ce vor lua parte.

Cea de a XI a ediție a BMNATO reprezintă una dintre cele mai relevante oportunitate pentru elevii de pretutindeni de a-și dezvolta abilitățile de leadership, comunicare, lucru în echipa, de a învăța să își susțină ideile și, cel mai important, de a înțelege principiile diplomației si problemele politico-economice ale lumii.

Ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a face cunoscut acest eveniment extrem de important pentru tineri, atat prin unicitatea lui, cat si prin mesajul articulat adresat generatiilor viitoare.

Pentru mai multe informații despre conferința va invitam sa consultati site-ul nostru bucharestmodelnato.org si pagina noastra de Instagram @bucharestmodelnato.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare