Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Misiuni Economice Afaceri.ro 2020 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Misiuni Economice Afaceri.ro 2020

Misiunea Economică Afaceri.ro Vietnam 2020

Arhipelago, având ca partener principal Camera de Comerț și Industrie Iași, organizează prima Misiune Economică sub egida Afaceri.ro în Vietnam în perioada 23 februarie – 1 martie.

Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile comerț, resurse umane, farmaceutică, energie, agricultură, industrie, tehnologie și cercetare științifică, dar și reprezentanților administrației publice. 

În cadrul acestei misiuni economice delegații vor participa la o serie de întâlniri, vizite de lucru și cunoașterea culturii prin vizitarea principalelor obiective pe itinerariul Hanoi – Hue – Da Nang – Saigon – Mekong. Înscrie-te acum: https://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-vietnam-2020/

Organizator: Porumb Corina 

Misiunea Economică Afaceri.ro Texas 2020
Arhipelago organizează a treia ediție a unei Misiuni Economice sub egida Afaceri.ro în statul Texas. Misiunea este dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și are ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale, companii și instituții publice. Această deplasare se va desfășura în perioada 10 – 17 martie 2020.Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile Medicină, IT, Academic, Inginerie, Științific și Marketing, dar și reprezentanților administrației publice. Misiunea este totodată dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiţii și know how din Statele Unite ale Americii.Profită de această oportunitate și înscrie-te acum: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-texas-2020-economic-mission/.
Misiunea Economică Afaceri.ro Japonia 2020
Afaceri.ro te invită să participi la MISIUNEA ECONOMICĂ din Japonia care se va desfășura în perioada 3 – 11 aprilie 2020. Această misiune economică își propune să scurteze distanța dintre antreprenorii români și cei japonezi prin participarea la întâlniri de afaceri, vizite de studiu dar și prin explorarea orașelor în care se desfășoară misiunea. Nu rata aceste oportunități, investește în tine și vino cu noi în această călătorie! Înscrie-te acum: https://www.afaceri.ro/misiune-economica-afaceri-ro-japonia-2020/.Descoperă o altă lume, învață alături de cei mai buni antreprenori și manageri și bifează încă o dorință de pe lista ta! „Călătoritul este singurul lucru pe care îl cumperi și care te face cu adevărat mai bogat.”
Misiunea Economică Afaceri.ro Coreea de Sud 2020
Afaceri.ro vă invită să participați la misiunea economică în Coreea de Sud, care este una din cea mai inovativă țară din lume și a 4-a ca mărime din Asia. Printre beneficiile acestei misiuni economice se numără: cunoașterea potențialului economic al țării, aflarea reperelor culturale și obținerea unor contacte valoroase. Perioada în care se va desfășura misiunea economică este 11 – 14 aprilie 2020.Înscrie-te acum, fă și tu parte din această delegație și bucură-te de o călătorie unică! Mai multe detalii aici: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-south-korea-2020-economic-mission/
Misiunea Economică Afaceri.ro New York 2020
Misiunea Economică Afaceri.ro New York 2020 se adresează antreprenorilor dornici să învețe de la cei mai buni și să se extindă în pe piața americană. Această misiune vizează domenii precum: IT, inginerie, stiințific, marketing și se va desfășura în perioada 25 – 31 mai. Afaceri. ro îți oferă o oportunitate greu de refuzat. Poți îmbina plăcerea de a călători și de a descoperi lumea cu dorința de a evolua profesional. NU RATA această șansă și înscrie-te acum: https://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-new-york-2020/.”New York este o galaxie a aventurii în acelaşi timp elegantă, excitantă şi bizară. Este un oraş care se mişcă atât de rapid, încât îţi trebuie energie şi pentru a sta nemişcat.” 
Bootcamp Afaceri.ro Pamir 2020
Îți dorești o experiență unică? Noi putem să îți oferim acest cadru, unde îți vei putea hrăni atât apetitul pentru frumos cât și dorința de a te perfecționa. Afaceri.ro va organiza un Bootcamp în Pamir în perioada 19 – 27 iulie 2020. Pe lângă un peisaj fantastic vei avea parte și de instruiri antreprenoriale, vei cunoaște identitatea și cultura ”Tajik” și vei avea parte de descoperiri spirituale. Ne-ar face plăcere să vii cu noi într-unul dintre cele mai spectaculoase bootcamp-uri organizate de Afaceri.ro. Pentru înscrieri accesează link-ul: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-bootcamp-pamir-2020/.  
Misiunea Economică Afaceri.ro Armenia 2020
Pregătim din timp o deplasare în Armenia pentru antreprenorii români în perioada 20 – 26 august 2020. Economia acestei țări este susținută de agricultură, producția industrială, comerț, construcții și transport. Afaceri.ro îți oferă o experiență excepțională și ocazia să îmbini plăcerea de a călători cu dorința de a te dezvolta în domeniul în care activezi. Înscrie-te și descoperă Caucazul la vară!Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această misiune economică sunt invitate să acceseze pagina oficială sau să contacteze organizatorii la adresa de e-mail corina.porumb@arhipelago.com
Misiunea Economică Afaceri.ro Nepal 2020
Afaceri.ro organizează în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie 2019 misiune economică în Nepal unde vor fi o serie de cursuri, ateliere de lucru și întâlniri de afaceri în Kathmandu, Pokhara, Sarangkot, Lumbini și Chitwan de la poalele munților Himalaya.Programul de instruire cuprinde cursuri de antreprenoriat, gândire laterală, etică și cultura afacerilor în Asia. Vor fi organizate diverse vizite de studiu și întâlniri relevante pentru interesele de afaceri ale participanților. Înscrie-te și tu: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-nepal-2020-economic-mission/.
Organizator: Porumb Corina

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.