Publicația industriei TECH regionale

Meet the Mentors Day – Poarta ta de acces în industria IT

Școala informală de IT reunește din nou pasionații de tehnologie în cadrul celui mai interesant și informal eveniment al toamnei, la Iași. Meet the Mentors Day, powered by BRD, va avea loc în data de 14 septembrie, la sediul Fab Lab Iasi, între orele 9:00 – 13:30. 

Unul dintre aspectele inedite ale evenimentului este faptul că oferă oportunitatea unică celor dornici să urmeze o carieră în industria IT de a-și alege (în cunoștință de cauză) cursul potrivit din oferta Școlii informale de IT, asistând la sesiuni demo gratuite pentru programele Java Development, RPA Development, Intro in IT, .NET Development, Automation, UX Design.

Meet the Mentors Day face parte dintr-o serie de evenimente care își propun să aducă față în față atât persoanele interesate de o schimbare în viața profesională, susținute de mentorii, cursanții și absolvenții Școlii informale de IT, cât și importanți reprezentanți ai unor companii IT de renume, din Iași. 

De asemenea, evenimentul de toamnă cuprinde și o secțiune de dezbatere, în care liderii de opinie prezenți vor analiza, fără inhibiții, industria IT, din perspectiva angajatorilor capabili să ofere oportunități concrete și atrăgătoare pentru cei care reușesc să își învingă teama de a face o schimbare majoră în carieră. In panelul de discutii moderat de Dan ZAHARIA, site manager al Scolii Informale de IT la IASI, vor fi prezenti: Tudor GÂNDU (Resourcing Manager – SIGNANT Health), Florentina VASILIU (HR Operations and Delivery CONDUENT), Sebastian ARHIRE (CEO & fondator TRAIN2PERFORM) si Crina PENTELEYCIUK (fondator si trainer la CRILIA)

“Schimbările din viața noastră vin deopotrivă ca acțiuni făcute din proprie voinţă dar și forţate de împrejurări. Industria IT oferă perspective bune de carieră pentru toate persoanele, atât cele care aleg conștient să facă o schimbare majoră în viață, cât și pentru cele care devin <<victime colaterale>> ale procesului digitalizării”, declară Mihai TALPOȘ, co-fondator al Școlii informale de IT.

Desfășurarea evenimentului va fi una foarte dinamică, deoarece participanții vor avea parte de povești de succes ale absolvenților cursurilor Școlii informale de IT dar și de prezentări interactive despre cele mai apreciate cursuri. Nu în ultimul rând, Meet the Mentors Day va fi și o ocazie excelentă de a face networking și de a-i ajuta pe cei prezenți să se integreze într-o comunitate extrem de vividă, aceea a pasionaților de IT.  

Link inscriere eveniment – https://www.facebook.com/events/711687302609382/

Despre Școala informală de IT 

Școala informală de IT este lider la nivel național în sectorul educației non-formale pe segmentul IT și partener al angajatorilor de top din industria IT. Rolul ei major este de a inova modul de predare și învățare existent în zona de IT, oferind posibilitatea celor dornici de a fi parte dintr-o comunitate activă, de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a-și crește calitatea vieții. 

Meet the Mentors Day este o inițiativă a Școlii informale de IT, powered by BRD, locul în care pasionații de IT se simt ca acasă, și unde învață că “Există o linie de cod pe care n-o să o uiți vreodată: prima”. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).