Publicația industriei TECH regionale

Mechanical Design Awards ALTEN Iasi

Mechanical Design Awards – organizat de ALTEN Iasi este un eveniment destinat studentilor si masteranzilor din cadrul Facultatii de Mecanica si a celei de Constructii de Masini si Management industrial, pasionati de mechanical design, prilej cu care pot intra in competitie pentru experienta si premii atractive.

Lansarea Mechanical Design Awards va fi pe data de 10 Mai 2019, moment in care studenti in anul 3 sau 4 si masteranzi la cele 2 facultati cu profil mecanic din Iasi, se pot grupa in echipe de 3 -5 membri, si conform Primei Etape, pot trimite pe adresa [email protected] schitele initiale de proiect.

Tema este Dezvoltarea unei solutii conceptuale a unui sistem (detasabil) electro-mecanic pentru a face conversia unui autovehicul cu motor termic la unul hibrid, fara modifcari majore ale componentelor existente, si realizarea acestuia in CATIA. Alegerea tipului de autovehicul precum si gradul de echipare initial al acestuia este la latitudinea concurentilor.

Termenul limita pentru inscrierea online a schitelor de proiect este 31 Mai. In intervalul 1 iunie – 15 iunie 2019 vor fi anuntate cele 3 echipe castigatoare a cate 2000 EURO/ echipa.

Incepand cu data de 15 iunie pana pe 30 Octombrie, echipele care merg mai departe in cea de-a doua etapa vor lucra la proiect, avand acces la infrastructura ALTEN Iasi (statiile de lucru puse la dispozitie Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial, licente Catia) precum si la consiliere tehnica din partea personalului companiei.

Castigatorii celui mai bun proiect prezentat in data de 8 Noiembrie 2019 vor merge intr-o vizita de 3 zile la fabrica unui producator automotive European.

Intrebarile legate de regulament si alte detalii privind concursul pot fi trimise fie pe adresa de e-mail [email protected],  fie pe pagina de facebook ALTEN Iasi.

ALTEN Iasi, parte a Grupului ALTEN din Franta, este o companie care ofera consultanta in inginerie. Clientii majoritari sunt din aria auotomotive, ceilalti acoperind zone precum aerospace sau iluminatul industrial.


Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare