Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Mechanical Design Awards ALTEN Iasi - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Mechanical Design Awards ALTEN Iasi

Mechanical Design Awards – organizat de ALTEN Iasi este un eveniment destinat studentilor si masteranzilor din cadrul Facultatii de Mecanica si a celei de Constructii de Masini si Management industrial, pasionati de mechanical design, prilej cu care pot intra in competitie pentru experienta si premii atractive.

Lansarea Mechanical Design Awards va fi pe data de 10 Mai 2019, moment in care studenti in anul 3 sau 4 si masteranzi la cele 2 facultati cu profil mecanic din Iasi, se pot grupa in echipe de 3 -5 membri, si conform Primei Etape, pot trimite pe adresa office.iasi@alten.com schitele initiale de proiect.

Tema este Dezvoltarea unei solutii conceptuale a unui sistem (detasabil) electro-mecanic pentru a face conversia unui autovehicul cu motor termic la unul hibrid, fara modifcari majore ale componentelor existente, si realizarea acestuia in CATIA. Alegerea tipului de autovehicul precum si gradul de echipare initial al acestuia este la latitudinea concurentilor.

Termenul limita pentru inscrierea online a schitelor de proiect este 31 Mai. In intervalul 1 iunie – 15 iunie 2019 vor fi anuntate cele 3 echipe castigatoare a cate 2000 EURO/ echipa.

Incepand cu data de 15 iunie pana pe 30 Octombrie, echipele care merg mai departe in cea de-a doua etapa vor lucra la proiect, avand acces la infrastructura ALTEN Iasi (statiile de lucru puse la dispozitie Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial, licente Catia) precum si la consiliere tehnica din partea personalului companiei.

Castigatorii celui mai bun proiect prezentat in data de 8 Noiembrie 2019 vor merge intr-o vizita de 3 zile la fabrica unui producator automotive European.

Intrebarile legate de regulament si alte detalii privind concursul pot fi trimise fie pe adresa de e-mail office.iasi@alten.com,  fie pe pagina de facebook ALTEN Iasi.

ALTEN Iasi, parte a Grupului ALTEN din Franta, este o companie care ofera consultanta in inginerie. Clientii majoritari sunt din aria auotomotive, ceilalti acoperind zone precum aerospace sau iluminatul industrial.


Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.