Publicația industriei TECH regionale

Masa rotunda “Workplace of the future in IT & Outsourcing”, 23 Noiembrie 2017, CARO Hotel, Bucuresti

Outsourcing Today, platforma integrata de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, impreuna cu The Diplomat – Bucharest organizeaza pe data de 23 Noiembrie prima editie a Workplace of the future in IT & Outsourcing.
Evenimentul este unul de tip masa rotunda si are ca ca target dezvoltatorii de birouri, agentiile de real estate, companiile furnizoare de servicii adiacente si firmele active in domeniile IT & Outsourcing, ca potentiali clienti.
Ne propunem sa aducem impreuna: directori generali si de HR, sefi de planificare si responsabili de dezvoltare in teritoriu a companiilor din IT si outsourcing, facility manageri, cu reprezentanti ai sectorului de real estate.
Workplace of the future in IT & Outsourcing va pune accentul pe modificarile survenite la locul de munca, urmare a noilor tehnologii si caracteristici demografice, si maniera in care companiile trebuie sa tina pasul cu acestea, intr-un efort permanent si sutinut de a imbunatati rentabilitatea investitiei, retentia si starea de bine a angajatilor.
Pentru a impulsiona inovarea, pentru a atrage si retine talente, organizatiile cauta solutii creative, spatii de munca deosebite care ofera o varietate de facilitati si cele mai noi tehnologii.
Punctul de interes este constituit de maniera in care se imbina tehnologia cu design-ul, subiect ce va fi abordat atat in timpul dezbaterilor din cadrul mesei rotunde, dar si ulterior, in timpul cocktail-ului ocazionat de lansarea celui mai recent numar al revistei Outsourcing Today.
Agenda draft a evenimentului poate fi descarcata aici.
Nota: Evenimentul va fi sustinut in limba engleza.
Taxa participare individuala: 99 euro + TVA
Pachet 4 bilete: 300 euro + TVA
Masa corporate (8 locuri): 690 euro + TVA
Membrii organizatiilor partenere beneficiaza de 15% discount aplicat taxei de participare. Discount-urile nu se cumuleaza.
Pentru alte informatii si inregistrare, sunteti invitati sa accesati pagina evenimentului sau sa ne contactati la +40 31 422.23.69.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.

Orange - PIN magazine

Orange România, partener strategic pentru cele mai importante competiții naționale de securitate cibernetică

Orange România este primul operator local de telecomunicații care s-a implicat în dezvoltarea, organizarea și susținerea celor mai importante competiții naționale de securitate cibernetică. Cu scopul de a contribui la formarea viitorilor specialiști în securitate cibernetică, domeniu cu un deficit de peste 347.000 de angajați la nivel european în 2023, Orange este partener strategic pentru: Campionatul Național de Securitate Cibernetică (RoCSC), UNbreakable România, DefCamp și prima ediție a Olimpiadei Naționale de Securitate Cibernetică (OSC).