Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Masa rotunda “Workplace of the future in IT & Outsourcing”, 23 Noiembrie 2017, CARO Hotel, Bucuresti - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Masa rotunda “Workplace of the future in IT & Outsourcing”, 23 Noiembrie 2017, CARO Hotel, Bucuresti

Outsourcing Today, platforma integrata de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, impreuna cu The Diplomat – Bucharest organizeaza pe data de 23 Noiembrie prima editie a Workplace of the future in IT & Outsourcing.
Evenimentul este unul de tip masa rotunda si are ca ca target dezvoltatorii de birouri, agentiile de real estate, companiile furnizoare de servicii adiacente si firmele active in domeniile IT & Outsourcing, ca potentiali clienti.
Ne propunem sa aducem impreuna: directori generali si de HR, sefi de planificare si responsabili de dezvoltare in teritoriu a companiilor din IT si outsourcing, facility manageri, cu reprezentanti ai sectorului de real estate.
Workplace of the future in IT & Outsourcing va pune accentul pe modificarile survenite la locul de munca, urmare a noilor tehnologii si caracteristici demografice, si maniera in care companiile trebuie sa tina pasul cu acestea, intr-un efort permanent si sutinut de a imbunatati rentabilitatea investitiei, retentia si starea de bine a angajatilor.
Pentru a impulsiona inovarea, pentru a atrage si retine talente, organizatiile cauta solutii creative, spatii de munca deosebite care ofera o varietate de facilitati si cele mai noi tehnologii.
Punctul de interes este constituit de maniera in care se imbina tehnologia cu design-ul, subiect ce va fi abordat atat in timpul dezbaterilor din cadrul mesei rotunde, dar si ulterior, in timpul cocktail-ului ocazionat de lansarea celui mai recent numar al revistei Outsourcing Today.
Agenda draft a evenimentului poate fi descarcata aici.
Nota: Evenimentul va fi sustinut in limba engleza.
Taxa participare individuala: 99 euro + TVA
Pachet 4 bilete: 300 euro + TVA
Masa corporate (8 locuri): 690 euro + TVA
Membrii organizatiilor partenere beneficiaza de 15% discount aplicat taxei de participare. Discount-urile nu se cumuleaza.
Pentru alte informatii si inregistrare, sunteti invitati sa accesati pagina evenimentului sau sa ne contactati la +40 31 422.23.69.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.