Publicația industriei TECH regionale

Masa rotunda “Workplace of the future in IT & Outsourcing”, 23 Noiembrie 2017, CARO Hotel, Bucuresti

Outsourcing Today, platforma integrata de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, impreuna cu The Diplomat – Bucharest organizeaza pe data de 23 Noiembrie prima editie a Workplace of the future in IT & Outsourcing.
Evenimentul este unul de tip masa rotunda si are ca ca target dezvoltatorii de birouri, agentiile de real estate, companiile furnizoare de servicii adiacente si firmele active in domeniile IT & Outsourcing, ca potentiali clienti.
Ne propunem sa aducem impreuna: directori generali si de HR, sefi de planificare si responsabili de dezvoltare in teritoriu a companiilor din IT si outsourcing, facility manageri, cu reprezentanti ai sectorului de real estate.
Workplace of the future in IT & Outsourcing va pune accentul pe modificarile survenite la locul de munca, urmare a noilor tehnologii si caracteristici demografice, si maniera in care companiile trebuie sa tina pasul cu acestea, intr-un efort permanent si sutinut de a imbunatati rentabilitatea investitiei, retentia si starea de bine a angajatilor.
Pentru a impulsiona inovarea, pentru a atrage si retine talente, organizatiile cauta solutii creative, spatii de munca deosebite care ofera o varietate de facilitati si cele mai noi tehnologii.
Punctul de interes este constituit de maniera in care se imbina tehnologia cu design-ul, subiect ce va fi abordat atat in timpul dezbaterilor din cadrul mesei rotunde, dar si ulterior, in timpul cocktail-ului ocazionat de lansarea celui mai recent numar al revistei Outsourcing Today.
Agenda draft a evenimentului poate fi descarcata aici.
Nota: Evenimentul va fi sustinut in limba engleza.
Taxa participare individuala: 99 euro + TVA
Pachet 4 bilete: 300 euro + TVA
Masa corporate (8 locuri): 690 euro + TVA
Membrii organizatiilor partenere beneficiaza de 15% discount aplicat taxei de participare. Discount-urile nu se cumuleaza.
Pentru alte informatii si inregistrare, sunteti invitati sa accesati pagina evenimentului sau sa ne contactati la +40 31 422.23.69.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare