Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

#m.IT 24 – Write for your public / team! – 3 noiembrie 2016, Iasi

Esti manager si o buna parte din jobul tau consta in comunicarea cu ceilalti. Cu cei din echipa, cu seful, cu seful sefului sau cu un client mai mult sau mai putin dificili.
Cum poti comunica cit mai usor si mai eficient prin scris?
Cum structurezi un mesaj in functie de mediul prin care il livrezi? Vino sa inveti trucuri si tehnici prin care mesajul tau scris devine mult mai atractiv.
Care sint deosebirile majore in organizarea unei postari pe facebook sau a unui e-mail, al unui mesaj intern sau unul destinat publicului?
Cum gindesc si ce vor jurnalistii cu care, vrind-nevrind, te intilnesti in viata ta profesionala?
Dan Radu, actual coordonator al revistei PIN Magazine, fost redactor-sef al retelei Monitorul si fost director al Ziarului de Iasi, cu o experienta in presa de aproape 30 de ani, va fi moderatorul intilnirii summIT din 3 noiembrie.
Va fi un comprimat curs de comunicare, writing si jurnalism, incheiat cu o interesanta dezbatere pe viitoarele teme si subiecte ale revistei industriei regionale de IT&O.
Este o intalnire de invatare, unde managerii invata cum sa scrie, dar si sprijina transformarea revistei PIN Magazine intr-o platforma si mai eficienta de dialog si schimb de idei in comunitatea IT.
Joi, 3 noiembrie 2016: 7 PM – 10 PM
Aria Office Center, 5th floor, Conference Room
Soseaua Nationala, 37, Iasi, Romania

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare