Publicația industriei TECH regionale

#m.IT 24 – Write for your public / team! – 3 noiembrie 2016, Iasi

Esti manager si o buna parte din jobul tau consta in comunicarea cu ceilalti. Cu cei din echipa, cu seful, cu seful sefului sau cu un client mai mult sau mai putin dificili.
Cum poti comunica cit mai usor si mai eficient prin scris?
Cum structurezi un mesaj in functie de mediul prin care il livrezi? Vino sa inveti trucuri si tehnici prin care mesajul tau scris devine mult mai atractiv.
Care sint deosebirile majore in organizarea unei postari pe facebook sau a unui e-mail, al unui mesaj intern sau unul destinat publicului?
Cum gindesc si ce vor jurnalistii cu care, vrind-nevrind, te intilnesti in viata ta profesionala?
Dan Radu, actual coordonator al revistei PIN Magazine, fost redactor-sef al retelei Monitorul si fost director al Ziarului de Iasi, cu o experienta in presa de aproape 30 de ani, va fi moderatorul intilnirii summIT din 3 noiembrie.
Va fi un comprimat curs de comunicare, writing si jurnalism, incheiat cu o interesanta dezbatere pe viitoarele teme si subiecte ale revistei industriei regionale de IT&O.
Este o intalnire de invatare, unde managerii invata cum sa scrie, dar si sprijina transformarea revistei PIN Magazine intr-o platforma si mai eficienta de dialog si schimb de idei in comunitatea IT.
Joi, 3 noiembrie 2016: 7 PM – 10 PM
Aria Office Center, 5th floor, Conference Room
Soseaua Nationala, 37, Iasi, Romania

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).