Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

#m.IT 24 – Write for your public / team! – 3 noiembrie 2016, Iasi

Esti manager si o buna parte din jobul tau consta in comunicarea cu ceilalti. Cu cei din echipa, cu seful, cu seful sefului sau cu un client mai mult sau mai putin dificili.
Cum poti comunica cit mai usor si mai eficient prin scris?
Cum structurezi un mesaj in functie de mediul prin care il livrezi? Vino sa inveti trucuri si tehnici prin care mesajul tau scris devine mult mai atractiv.
Care sint deosebirile majore in organizarea unei postari pe facebook sau a unui e-mail, al unui mesaj intern sau unul destinat publicului?
Cum gindesc si ce vor jurnalistii cu care, vrind-nevrind, te intilnesti in viata ta profesionala?
Dan Radu, actual coordonator al revistei PIN Magazine, fost redactor-sef al retelei Monitorul si fost director al Ziarului de Iasi, cu o experienta in presa de aproape 30 de ani, va fi moderatorul intilnirii summIT din 3 noiembrie.
Va fi un comprimat curs de comunicare, writing si jurnalism, incheiat cu o interesanta dezbatere pe viitoarele teme si subiecte ale revistei industriei regionale de IT&O.
Este o intalnire de invatare, unde managerii invata cum sa scrie, dar si sprijina transformarea revistei PIN Magazine intr-o platforma si mai eficienta de dialog si schimb de idei in comunitatea IT.
Joi, 3 noiembrie 2016: 7 PM – 10 PM
Aria Office Center, 5th floor, Conference Room
Soseaua Nationala, 37, Iasi, Romania

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.