Publicația industriei TECH regionale

Luna octombrie aduce reduceri de Back to University la Vitacom Electronics

Vitacom Electronics, lider pe piața din România în distribuția de produse și accesorii electronice, organizează, pe toată durata lunii octombrie, campania Back to University. Fiind una dintre cele mai apreciate inițiative din magazinele en-detail, compania își propune să vină în sprijinul studenților cu reduceri la o selecție variată de produse. 

Vitacom continuă reducerile din luna septembrie, când a desfășurat campania Back to School și în octombrie vine cu o nouă campanie, dedicată, de această dată, în mod special studenților. Back to University include reduceri de până la 25% pentru o selecție de produse din categoria IT&C, utile începutului de an universitar. Scopul este acela de a veni în sprijinul tinerilor studenți, dornici să achiziționeze produsele necesare pentru începutul de an universitar. Mai mult, campania se adresează și celor care vor să se bucure de o nouă achiziție IT&C la un preț atractiv. 

„Suntem bucuroși că Back to University, alături de campania Back to School, au devenit inițiative deja de tradiție ale companiei noastre, așteptate de clienți. Ne dorim să le oferim studenților oportunitatea de a-și achiziționa produsele de care au nevoie la prețuri cât mai avantajoase. Scopul nostru este ca, an de an, să le facilităm accesul la categoriile de produse pe care noi le comercializăm”, a declarat Aviva Vita, PR & Marketing Manager, Vitacom Electronics.

Compania a realizat o selecție de produse, care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi cele mai dorite de către tineri. Astfel, discount-ul de 25% se aplică pentru set universal de curățare pentru ecrane LCD, Wel, mouse optic Well, mouse wireless Well, tastatură USB Well, cablu alimentare DC pentru laptop Acer, cablu alimentare DC pentru laptop HP, kit tastatură + mouse wireless Well și alimentator pentru laptop HP.  

Atât studenții, cât și iubitorii de IT&C sunt invitați, pe parcursul întregii lunii, să profite de reducerile Vitacom la cele cele mai îndrăgite produse. 

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Nedis, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS, Trevi, Intellinet.  

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro