Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Luna octombrie aduce reduceri de Back to University la Vitacom Electronics - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Luna octombrie aduce reduceri de Back to University la Vitacom Electronics

Vitacom Electronics, lider pe piața din România în distribuția de produse și accesorii electronice, organizează, pe toată durata lunii octombrie, campania Back to University. Fiind una dintre cele mai apreciate inițiative din magazinele en-detail, compania își propune să vină în sprijinul studenților cu reduceri la o selecție variată de produse. 

Vitacom continuă reducerile din luna septembrie, când a desfășurat campania Back to School și în octombrie vine cu o nouă campanie, dedicată, de această dată, în mod special studenților. Back to University include reduceri de până la 25% pentru o selecție de produse din categoria IT&C, utile începutului de an universitar. Scopul este acela de a veni în sprijinul tinerilor studenți, dornici să achiziționeze produsele necesare pentru începutul de an universitar. Mai mult, campania se adresează și celor care vor să se bucure de o nouă achiziție IT&C la un preț atractiv. 

„Suntem bucuroși că Back to University, alături de campania Back to School, au devenit inițiative deja de tradiție ale companiei noastre, așteptate de clienți. Ne dorim să le oferim studenților oportunitatea de a-și achiziționa produsele de care au nevoie la prețuri cât mai avantajoase. Scopul nostru este ca, an de an, să le facilităm accesul la categoriile de produse pe care noi le comercializăm”, a declarat Aviva Vita, PR & Marketing Manager, Vitacom Electronics.

Compania a realizat o selecție de produse, care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi cele mai dorite de către tineri. Astfel, discount-ul de 25% se aplică pentru set universal de curățare pentru ecrane LCD, Wel, mouse optic Well, mouse wireless Well, tastatură USB Well, cablu alimentare DC pentru laptop Acer, cablu alimentare DC pentru laptop HP, kit tastatură + mouse wireless Well și alimentator pentru laptop HP.  

Atât studenții, cât și iubitorii de IT&C sunt invitați, pe parcursul întregii lunii, să profite de reducerile Vitacom la cele cele mai îndrăgite produse. 

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Nedis, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS, Trevi, Intellinet.  

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.